Η Jennifer Lopez και οι υπόλοιποι συντελεστές από της σειράς Shades of Blue σίγουρα πρέπει να είναι ακόμα πολύ σοκαρισμένοι. Διότι εκεί που έκαναν τα γυρίσματα ωραία και καλά, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απ’τον στρατό.
Σύμφωνα με αναφορά του στρατού, η ομάδα δεν γνώριζε ότι εκείνη την στιγμή γινόντουσαν γυρίσματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι για τους οποίους ο στρατός άρχισε να πυροβολεί. Ωστόσο οι πληροφορίες απ’τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια, είχε αποχωρήσει απ’το συμβάν.
Διαβάστε περισσότερα: Το ποσό των 7.295 ευρώ συγκέντρωσε ο Γιώργος Μαυρίδης για τα παιδιά της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ / Οι 100 σημαντικότερες ταινίες του 21ου αιώνα