Σας λείπει το Mad Men; Το The Collection μπορεί να είναι η απάντηση

669
the collection series

Είστε ακόμη στεναχωρημένοι που το «Mad Men» αποτελεί πλέον παρελθόν και δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα που μπορεί να συναγωνιστεί το αψεγάδιαστο στυλ των πρωταγωνιστών; Μην ανησυχείτε, γιατί πλέον υπάρχει μία νέα σειρά που θα σας κάνει να κολλήσετε, αρχικά με τα ρούχα, και στη συνέχεια -ελπίζουμε- με την υπόθεσή της. Ονομάζεται «The Collection» και πρόκειται για το νέο «fashion drama» της Amazon Prime.

 

the collection

Με φόντο έναν οίκο μόδας στο Παρίσι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, βλέπουμε το πώς δύο αδέρφια, τα οποία υποδύονται οι Richard Coyle και Tom Riley, προσπαθούν να κυριαρχήσουν, ενώ την ίδια στιγμή συγκρούονται μεταξύ τους. Στο πλευρό τους βρίσκεται η δυναμική μητέρα τους, την οποία υποδύεται η Frances de la Tour.

Παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο γνωστός από το «Ugly Betty», ενώ η σκηνοθεσία είναι της Dearbhla Walsh.

the collection

To trailer είναι πάντως αρκετό για να μας κάνει να ενθουσιαστούμε. Υπέροχα ρούχα, έρωτας και σεξ, δολοπλοκίες, κοινωνικός αναβρασμός με φόντο το μεταπολεμικό Παρίσι και -φυσικά- ίντριγκα: «Δεν είναι το τι φοράνε, αλλά το τι είναι αυτό που κρύβουν από κάτω». Τι άλλο θα μπορούσε να έχει μια σειρά για να μας πείσει ότι το φθινόπωρο μπορεί να γίνει συναρπαστικό;

Σύμφωνα με τον Guardian, αυτό που κάνει τη σειρά ενδιαφέρουσα, δεν είναι η μόδα από μόνη της, αλλά το πώς αντιμετώπισε η μόδα και όσοι την εκπροσωπούσαν την επόμενη μέρα του πολέμου και τη ναζιστική κατοχή.

the collection

Από τις 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, θα βγαίνουν τα νέα επεισόδια. Πάρτε κοντά σας ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και… απολαύστε.

 

Πηγή: huffingtonpost