Ευρύχωρα, chic και καλοκαιρινά -Τα ωραιότερα ψάθινα καλάθια της σεζόν θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

260
hat

Αν το καλοκαίρι ήταν τσάντα, τότε σίγουρα θα ήταν ένα ψάθινο καλάθι.

Τα αγαπημένα καλάθια της Jane Birkin στα late 60s δεν ήταν τα πρώτα -τσάντες από ψάθα εντοπίζονται ακόμα και στην Αρχαία Αίγυπτο -αλλά ήταν εκείνα που εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του συγκεκριμένου στιλ, μετατρέποντάς το σε all time classic.

Oι ψάθινες τσάντες έχουν πάντα ενδιαφέρον, σε όποιο μέγεθος και αν τις προτιμήσετε -ένα μικρό καλάθι με κυκλικό ή κυλινδρικό σχήμα δίνει boheme χαρακτήρα στα looks της πόλης, ενώ οι oversized beach bags προσφέρουν ασύγκριτη άνεση.

Στα εξαιρετικά θετικά στοιχεία του συγκεκριμένου στιλ είναι ότι αφενός, το ίδιο το χρώμα της ψάθας ταιριάζει με όλα, ενώ και οι λευκές και μαύρες εκδοχές του είναι εξίσου chic, και ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό και δεν λερώνει εύκολα.

Πάντως, αν πρέπει να περιοριστείτε σε μία ψάθινη τσάντα, τότε ίσως συμφέρει περισσότερο να προτιμήσετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος -ένα ευρύχωρο, βολικό και εντυπωσιακό καλάθι παραλίας, το οποίο μπορείτε να κρατήσετε άνετα και στην πόλη.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα ωραιότερα καλάθια της αγοράς και διαλέξτε το αγαπημένο σας για τέλειες summerish εμφανίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ