Έρχεται σούπερ bazaar καλλυντικών της Estee Lauder, με… ακαταμάχητες εκπτώσεις!

560
Έρχεται σούπερ bazaar καλλυντικών της Estee Lauder, με... ακαταμάχητες εκπτώσεις!

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση ανανέωσης.

Θέλουμε και αναζητούμε δηλαδή νέα προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας, ιδανικά για να την βγάλουμε “καθαρή” και με το τσουχτερό κρύο που έχει ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του.

Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να βρούμε πιο κατάλληλη εποχή από αυτή που διανύουμε, μιας και στις 8 Νοεμβρίου διοργανώνεται το πιο σούπερ bazaar ever. Είναι το γνωστό πλέον bazaar της Estee Lauder που έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο, θεσμός.

Σε αυτό μπορείς να βρεις προϊόντα μακιγιάζ, skincare και αρώματα από μάρκες όπως Estee Lauder, MAC, Clinque, DKNY, Tommy Hilfiger κτλ, με 70% έκπτωση.

Το bazaar θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας του θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11:00 – 20:00και το Σάββατο από τις 11:00 – 19:00Την Κυριακή σημειώνουμε πως θα είναι κλειστό.

Το bazaar θα βρίσκεται στην περιοχή του Χαλανδρίου και πιο συγκεκριμένα στη γωνία Τζαβέλλα και Μεσογείων, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα διατίθενται κι αριθμοί προτεραιότητας κατά την είσοδο, καθημερινά από τις 7.30 το πρωί.

Αν πάντως δεν έχει τύχει να βρεθείς σε κάποιο απ’τα παλαιότερα bazaar της Estee Lauder, να σε ενημερώσουμε ότι όσο πιο γρήγορα πας, τόσο περισσότερα προϊόντα θα βρεις. Από την άλλη βέβαια, όσο περνούν οι μέρες, τόσο σημαντικότερες και οι εκπτώσεις. Τα ζυγίζεις λοιπόν και παίρνεις την απόφασή σου..

Άντε και… καλά ψώνια!

Πηγή