ΕΠΙΣΗΜΟ: Το σύμπαν του Squid Game μόλις άρχισε – Η 2η σεζόν είναι γεγονός

417
squid-game-universe-netflix
Όχι που δε θα το ξεζούμιζε το Netflix…

Δεν υπήρχε περίπτωση το Netflix να άφηνε ανεκμετάλλευτο το Squid Game πέραν του γεγονότος ότι έρχεται νέα σεζόν της σειράς-φαινομένου. Έτσι, ο CEO της εταιρίας, Ted Sarandos ανακοίνωσε όχι μόνο πως η 2η σεζόν έρχεται επίσημα στην streaming υπηρεσία, αλλά και πως “το σύμπαν του Squid Game μόλις άρχισε“.

Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό σαν δήλωση; Χωρίς να έχει διευκρινιστεί μπορείτε να φανταστείτε ότι μάλλον θα μπουν στα σκαριά επιπλέον spinoff σειρές ή και -δεν αποκλείεται- κάποια ταινία στο σύμπαν του Squid Game.

Πάντως, σε μια από τις τελευταίες του δηλώσεις, ο mastermind και δημιουργός πίσω από το “Παιχνίδι του Καλαμαριού”, Hwang Dong-hyuk δήλωσε πως ήδη έχει κάνει πρόταση στο Netflix για μια 3η σεζόν.

squidgame-season3

Μερικά από τα επιβεβαιωμένα στοιχεία που γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν είναι πως ο Lee Jung-jae θα επιστρέψει ως Seong Gi-hun ή “456”, ύστερα από το cliffhanger φινάλε της πρώτης σεζόν. Πρόσφατα ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς μίλησε εκτενώς για τον χαρακτήρα του και πως “θα κάνει το comeback στην αρένα” του Squid Game.

Το Squid Game αποτελεί την πιο δημοφιλής σειρά του Netflix στην ιστορία με 142 εκ. προβολές εντός των πρώτων 28 ημερών από την πρεμιέρα του ή αλλιώς το παρακολούθησαν για 1.6 δισεκατομμύρια ώρες.

Πηγή: unboxholics.com