Ενηλικίωση: 5 πράγματα που συνειδητοποιείς για τη μόδα καθώς μεγαλώνεις

500
Ενηλικίωση: 5 πράγματα που συνειδητοποιείς για τη μόδα καθώς μεγαλώνεις

Ή αλλιώς «όσα με έχει διδάξει ο κόσμος… της μόδας».

«Το να μεγαλώνεις δεν είναι κατάρα, είναι ευλογία» και πριν βιαστείς να πιστέψεις πως το μόνο που κάνουμε σε αυτό το άρθρο είναι να αναπαραγάγουμε αυτό το γλυκούλι κλισέ, διάβασε τα 5 πράγματα που μας έχει διδάξει ο χρόνος που περνάει όσο αφορά την μόδα και όλα όσα αυτή περιλαμβάνει.

You Can Wear What You Want You Cant Change Other People Opinions
Τα υφάσματα και τα υλικά έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από όσο νομίζεις
Στα 20 αγοράζεις σωρηδόν φτηνά και στυλάτα ρούχα που δεν σε νοιάζει ούτε πώς πλένονται, ούτε αν ζαρώνουν εύκολα, σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν αν σε κολακεύουν ιδιαίτερα. Σε ενδιαφέρει να έχεις πολλά και fashionable κομμάτια για να εναλλάζεις στις αλλεπάλληλες εξόδους σου. Στα 30 οι προτεραιότητες σου αλλάζουν γι’ αυτό και αρχίζεις να επενδύεις σε διαχρονικά ρούχα από πολυτελή υλικά όπως το μετάξι και τι κασμίρι. Η ποιότητα παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από την ποσότητα και αυτό ισχύει και στα ρούχα.

Wardrobe Detox Can Work Wonders
Το να οργανώνεις σωστά την ντουλάπα σου είναι σπουδαίο πράγμα
Καλό το κουβάρι με ρούχα πάνω στην καρέκλα που είχες στο φοιτητικό σου διαμέρισμα. Στην «ενήλικη» ζωή σου πρέπει όμως να το αντικαταστήσεις με μία ντουλάπα στην οποία πρυτανεύει η λογική και η τάξη. Τα ρούχα σου είναι χωρισμένα σε είδη και χρώματα και φυσικά έχεις πετάξει προ πολλού πράγματα που δεν φοράς. Έτσι μπορείς εύκολα και γρήγορα να αξιολογείς κάθε μέρα τις εναλλακτικές σου και να βρίσκεις αμέσως τι πρέπει να βάλεις.
Shopping Alone One Life Great Joys

Να πηγαίνεις για ψώνια μόνη… αυτή η ευλογία!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το πηγαίνεις μόνη στα μαγαζιά, να κάνεις όση ώρα θες, να δοκιμάζεις ό,τι θες και φυσικά στο τέλος να αγοράζεις ό,τι μπορείς. Τα μπουλούκια που οργώναμε μαζί τους τις αγορές όσο είμασταν μικρότερες έχουν διαλυθεί, λυπάμαι. Στην τουαλέτα και στα ψώνια ακόμα και ο βασιλιά πάει μόνος του, που λέει και η παροιμία.
Thing Rule Unless You Want One
Στην μόδα δεν υπάρχουν κανόνες
Εκτός αν θες εσύ να επιβάλεις μερικούς στον εαυτό σου, πράγμα που δεν το πιστεύουμε. Κατά τ’άλλα η ηλικία φέρνει μαζί της μία συνειδητοποίηση και μία ωριμότητα που σε κάνει να μην ακολουθείς τα πρόσκαιρα trends αλλά να ξέρεις ουσιαστικά πώς να «παίξεις» με διάφορα στυλ και πώς να αναδείξεις την μοναδικότητά σου.
What Fashion Rules 30 Somethings
Δεν σημαίνει πως επειδή μεγαλώνεις πρέπει να αλλάξεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου
Μεγάλωσες, δεν είσαι ένα βήμα πριν την Τρίτη ηλικία. Δεν είναι ανάγκη να εξαφανίσεις τα hoodies σου και να κολάρεις τα πουκάμισά σου. Τα sporty στοιχεία είναι απαραίτητα στην ντουλάπα κάθε δυναμικής 30άρας. Το athleisure style κερδίζει έδαφος χρόνο με τον χρόνο και η urban αισθητική δεν επηρεάζει μόνο τον τρόπου που ζούμε, το πού μένουμε, τρώμε και βγαίνουμε, αλλά και το πώς ντυνόμαστε.

Πηγή