Ένα ακόμα νέο beauty trend που θα δούμε να πρωταγωνιστεί το 2023

176
timeforcoffee-trends

Ένα ακόμα beauty trend που μας ωθεί να στραφούμε στα “clean’ aesthetic looks.

Το 2023 όλες θέλουμε να γίνουμε ένα φρέσκο “Vanilla Girl”. Ναι, αυτή είναι μια ακόμα νέα beauty τάση, που μας κλείνει το μάτι για τη νέα σεζόν. Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι για το τι ακριβώς είναι, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε όσα χρειάζεται να ξέρεις γιατί δεν μιλάμε απλά για μια νέα τάση στο μακιγιάζ, αλλά για όλα αυτά τα steps που θα μας μεταμορφώσουν στη πιο φωτεινή εκδοχή του εαυτού μας. Πρόκειται ένα από τα πιο δημοφιλές beauty trend της στιγμής, αφού μόνο στο TikTok το hashtag #vanillagirl έχει συγκεντρώσει σχεδόν 400 εκατομμύρια προβολές.

Τα πάντα για το μακιγιάζ ενός “Vanilla Girl”

Ένα γνήσιο «Vanilla Girl» είναι βέβαιο πως για το μακιγιάζ του θα υιοθετήσει το no makeup- makeup trend. Τι κάνει ακριβώς; Αρχικά ξεκινάει προσθέτοντας μερικές σταγόνες αυτομαυριστικού προϊόντος στη κρέμα ημέρα της. Αυτό είναι το μυστικό της για να χαρίζει ζωντάνια και χρώμα στην επιδερμίδα της, δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει foundation. Στη συνέχεια για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της προσθέτει στα ζυγωματικά της λίγο ρουζ σε καραμελένια απόχρωση. Έτσι θα χαρίσει ένα ακόμα πιο ζεστό τόνο στο πρόσωπό της. Από την άλλη για να τονίσει το βλέμμα της, θα προσθέσει σκιά ματιών στην ίδια απόχρωση με το ρουζ της. Τέλος, λίγη μάσκαρα και μια πινελιά από ένα lip balm ή lip oil, είναι τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ ενός τέλειου “Vanilla Girl”.

Τα steps για ένα “Vanilla hair-look”

Το χαρακτηριστικό hair-look για να μεταμορφωθούμε σε ένα «Vanilla Girl» είναι τα μακριά και ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, που ενώ έχουμε επιμεληθεί το χτένισμά μας, τα μαλλιά μας μοιάζουν σαν να έχουν τη τέλεια ανεπιτήδευτη κίνηση. Και σε περίπτωση που θέλουμε να μαζέψουμε τα μαλλιά μας; Ένα μεγάλο hair clip είναι το αξεσουάρ που θα χρειαστούμε για το απόλυτο clean aesthetic look.

Cover photo: IMAXtree

Πηγή: elle.gr