Διέρρευσε, μάλλον, το σενάριο της 7ης σεζόν Game of Thrones: Τολμάτε να το διαβάσετε;

480
Διέρρευσε, μάλλον, το σενάριο της 7ης σεζόν Game of Thrones: Τολμάτε να το διαβάσετε;

Οι σκληροπυρηνικοί φαν του Game of Thrones αντιμετωπίζουν αυτές τις μέρες ένα δυσβάσταχτο δίλημμα. Να κάνουν το μοιραίο «κλικ» και να διαβάσουν όλες τις νέες λεπτομέρειες που διέρρευσαν από την πολυαναμενόμενη 7η σεζόν της σειράς και οι οποίες αφορούν σε χαρακτήρες-κλειδιά όπως ο Jon Snow, η Danearys και η Sansa ή να κάνουν υπομονή και περιμένουν την έκπληξη όταν, με το καλό, το GoT επιστρέψει στη μικρή οθόνη;

Για να τα πάρουμε από την αρχή: Πριν από τρεις εβδομάδες, ένας χρήστης του Reddit που ήθελε να παίξει με τα νεύρα του κόσμου, δημοσίευσε πολλές και σημαντικές πληροφορίες από το σενάριο της 7ης σεζόν, υποστηρίζοντας πως είναι εντελώς ακριβείς.

Λίγο αργότερα όμως, ένας άλλος χρήστης που ισχυρίστηκε πως ανήκει στο φιλικό περιβάλλον ενός από τους ηθοποιούς, είπε πως οι πληροφορίες αυτές είναι λανθασμένες. «Όταν διάβασα τα σχόλια του τύπου που τις διέρρευσε, πριν από μια εβδομάδα, είδα πως η ιστορία του ήταν λάθος βάσει των όσων ήξερα και έτσι απάντησα σε ένα από τα μακροσκελή σχόλιά του, λέγοντάς του πως τα μισά από όσα γράφει είναι ψέματα», έγραψε ο χρήστης starkandlannister.

Στην πορεία ωστόσο, η εν λόγω ιστορία έκανε ξανά την εμφάνισή της, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες του Reddit άρχισαν να δημοσιεύουν αποσπάσματα από τις πληροφορίες του πρώτου εκείνου χρήστη, χρησιμοποιώντας κι άλλες πηγές για να αποδείξουν την αυθεντικότητά τους. Και, τελικά, αποδείχθηκε πως το σενάριο του έβδομου Game of Thrones που είχε διαρρεύσει από την αρχή συγκλίνει με τις τοποθεσίες όπου έχουν πραγματοποιηθεί διάφορα γυρίσματα της νέας σεζόν τους τελευταίους μήνες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει (ή διαψεύσει) την ιστορία που διέρρευσε και όλα τα φοβερά και τρομερά στοιχεία που περιέχει, οι φαν του GoT όμως καθώς και το επίσημο site τους, Watchers on the Wall, φαίνεται να είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για το πραγματικό σενάριο της 7ης σεζόν.

Και τώρα επανερχόμαστε στο αρχικό δίλημμα που ταλαιπωρεί τόσο κόσμο αυτόν τον καιρό (εκτός από το γεγονός πως ο Trump είναι πλέον Πρόεδρος των Η.Π.Α., κάτι που ούτε το νοσηρό μυαλό του George R.R. Martin δεν θα μπορούσε να φανταστεί): διαβάζεις το διαβόητο σενάριο ή δεν το διαβάζεις;

Αν είστε θαρραλέοι άνθρωποι, έτοιμοι για όλα και ζείτε βάσει του μότο “έλα μωρέ, μια ζωή την έχουμε”, μπορείτε να μπείτε εδώ και να διαβάσετε όλα τα spoilers της 7ης σεζόν του Game of Thrones, όπως τα τακτοποίησαν όμορφα κι ωραία με bulletins οι χρήστες του Reddit.

Αν, από την άλλη, θέλετε να κρατήσετε ζωντανό τον ρομαντισμό μέσα σας (ναι, ακόμα και με τον Trump Πρόεδρο) και να κάνετε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2017 για να αφήσετε τη σειρά να σας τινάξει τα μυαλά στον αέρα με τον κλασικό, παραδοσιακό πλέον τρόπο της, προσπαθήστε να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες του ίντερνετ και να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει. Ούτως ή άλλως, το χειρότερο που θα σκεφτείτε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι αρκετά φρικιαστικό για τα δεδομένα του GoT, οπότε όλα καλά.

 

Διαβάστε επίσης: Kανένα zapping: οι 50 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών!!