Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος χωρισμού του Brad και της Angelina

427
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος χωρισμού του Brad και της Angelina
Όπως έγινε χτες γνωστό, ο Brad Pitt έγινε έξαλλος την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης στην οποία ήταν με την Angelina Jolie και τα παιδιά τους. Ύστερα από τις κατηγορίες για επίθεση στα παιδιά η αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

 

Σύμφωνα με πηγές ο τσακωμός τελικά έγινε (για άγνωστους ακόμα λόγους) με τον Maddox, τον μεγάλο γιο της Angelina Jolie, τον οποίο όμως δεν ακούμπησε καθόλου. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι φήμες για βία είναι ψεύτικες και έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να βλάψουν την εικόνα του ηθοποιού.

Στην έρευνα πάντως μπήκε και το FBI, το οποίο ύστερα από τις κατηγορίες που αφορούσαν τη συγκεκριμένη πτήση, συλλέγει πληροφορίες με σκοπό να αποκαλύψει την αλήθεια.

Την Πέμπτη πάντως εθεάθη ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας του Λος Άντζελες έξω από το σπίτι του ζεύγους Jolie- Pitt στο Hollywood Hills, όπου θεωρείται ότι μένει ο Brad Pitt μόνος του ενώ η Angelilna είναι με τα παιδιά σε ένα άλλο σπίτι στο Μαλιμπού.

Διαβάστε περισσότερα:  Η Μαριόν Κοτιγιάρ με ανάρτησή της στο Instagram σπάει τη σιωπή της για την απιστία με τον Μπραντ Πιτ

 

Πηγή: thetag