Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ζώδιο θα κατέληγε στη φυλακή!

424
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ζώδιο θα κατέληγε στη φυλακή!

Όλοι μας κρύβουμε μία σκοτεινή κι επικίνδυνη πλευρά που κανείς δε θέλει να γνωρίσει γιατί έτσι και συμβεί κινδυνεύουν άπαντες.

Όλοι δυνητικά θα μπορούσαν να γίνουν δολοφόνοι άμα φτάσουν στο αμήν και να καταλήξουν στη φυλακή πριν της ώρας τους. Το κάθε ζώδιο θα κατέληγε με διαφορετικό τρόπο στη φυλακή και για διαφορετικό έγκλημα θα τιμωρούταν.

Αυτός είναι ο λόγος που το κάθε ζώδιο θα κατέληγε στη φυλακή:

Κριός: Πληρωμένος Εκτελεστής

Λόγω της εγωιστικής κι εγωκεντρικής φύσης του, ο Κριός θα κατέληγε στη φυλακή ως πληρωμένος εκτελεστής. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα πάλευε να αποφύγει τα σίδερα της φυλακής με την ανταγωνιστική αλαζονεία που διαθέτει.

Ταύρος: Ξέπλυμα χρήματος

Ως Ταύρος είσαι τρομερά ύπουλος κι εύστροφος. Θα πήγαινες στη φυλακή άνετα για ξέπλυμα χρήματος. Η αποφασιστικότητα κι η απληστία σου συνδυάζονται για να σε καταστήσουν επιτυχημένο, αλλά η τάση σου να είσαι τεμπέλης/α θα σε οδηγήσει στη σύλληψή σου.

Δίδυμος: Απάτη

Είναι το ζώδιο που έχει χαρακτηρίσει τους περισσότερους απατέωνες και κλέφτες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Έχει μία τρομερή ικανότητα να εξαπατά τον κόσμο στο να τον εμπιστεύεται και φυσικά να παίρνει από τον καθένα αυτό που θέλει.

Καρκίνος: Έγκλημα πάθους

Είναι το πιο επικίνδυνο ζώδιο του κύκλου. Είναι τόσο ευαίσθητος και κυκλοθυμικός που θα έμπαινε φυλακή καθαρά για εγκλήματα πάθους. Δε θα ήταν διόλου δύσκολο να σε πιάσουν γιατί αφού έκανες το έγκλημα, θα το μετάνιωνες και θα παραδινόσουν μόνος σου.

Λέων: Για τη δόξα

Είναι ζώδιο που ψοφάει για το δράμα και την προσοχή. Θα έφτανε να κάνει ένα έγκλημα μόνο και μόνο για τη δόξα. Τα 15 λεπτά δόξας που θα βίωνε από το φόνο, θα του ήταν αρκετά για να πάρει την επιβεβαίωσή του.

Παρθένος: Χακάρισμα

Ο Παρθένος λατρεύει να να ξέρει τι γίνεται στις ζωές των άλλων. Εξ’ όψεως θεωρείται αθώο ζώδιο αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα κάνει τη λαδιά του και δε θα διστάσει να παραβεί τα πλαίσια του επιτρεπτού, χακάροντας πληροφορίες των άλλων.

Ζυγός: Χαφιές

Για ζώδιο που και καλά αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη, δε θα δίσταζε να είναι ένας αιμοσταγής σπιούνος.

Σκορπιός: Δολοφόνος

Είναι γνωστό ότι είναι το πιο σαδιστικό ζώδιο που υπάρχει. Είναι πανούργος και αμερόληπτος ώστε να είναι ο τέλειος δολοφόνος. Δε θα δίσταζε μέχρι και να χρησιμοποιήσει ανθρώπους ως πιόνια για να πετύχει τον σκοπό του.

Τοξότης: Κλοπή

Είναι πολύ ασταθής κι ευέξαπτος ως χαρακτήρας και δε θα δίσταζε να πληγώσει τους άλλους. Βέβαια, δε θα κατέληγε ποτέ στη φυλακή γιατί θα ήταν δύσκολο για την αστυνομία να τον εντοπίσει.

Αιγόκερως: Είναι ικανός για όλα

Από μικροκλεψιές έως δολοφονίες, δεν τον πιάνεις πουθενά. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα με απόλυτα ευκολία.

Υδροχόος: Για εκδίκηση

Είναι έξυπνος και χαρισματικός. Παρασύρει ανθρώπους με τη γοητεία του και τους κατευθύνει εκεί που θέλει εκείνος. Θα έμπαινε φυλακή για κάποιο έγκλημα εκδίκησης πιθανώς.

Ιχθύς: Κατοχή ναρκωτικών

Είναι απίστευτα αυτοκαταστροφικό ζώδιο και θα έμπαινε φυλακή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Πηγή