Αυτό είναι το χαρακτηριστικό στο πρόσωπο μιας γυναίκας, που κάνει το «κλικ» στους άντρες!

1203
Αυτό είναι το χαρακτηριστικό στο πρόσωπο μιας γυναίκας, που κάνει το «κλικ» στους άντρες!

Η επιστήμη αποφάσισε με μία έρευνα που έγινε σε 169 άντρες, να δώσει την πολυπόθηση απάντηση στην απορία που έχουμε όλες εμείς οι γυναίκες, για το χαρακτηριστικό που προσέχουν πρώτο οι άντρες στο πρόσωπο μας. Ποιο είναι αυτό το κριτήριο τελοσπάντων που τους ωθεί να μιλήσουν σε κάποια ή ακόμα και να την ερωτευτούν; Έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν λένε;

Η διαδικασία της έρευνας απλή. Οι εθελοντές είχαν μπροστά τους μία γκάμα γυναικείων φωτογραφίων και αυτό που έπρεπε να κάνουν, ήταν να τις κατατάξουν με φθίνουσα και αύξουσα σειρά για το ποιες ήταν πιο ελκυστικές στις προτιμήσεις τους. Τα αποτέλεσμα λοιπόν ήταν κάπως αναμενόμενα, αφού οι άντρες πλέον έχουν αποδείξει ότι ενοχλούνται από το υπερβολικό μακιγιάζ.

Η έρευνα μάλιστα δίνει την απλή εξήγηση, ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος για να επιλέγει και να προτιμά ό,τι είναι πιο εύκολο για εκείνον. Αν δηλαδή τα μάτια, τα χείλη και γενικά το σύνολο του προσώπου δεν απέχει από την φυσική κατάσταση του, τότε αυτά είναι εύκολα ελκυστικά για τον άντρα.

Εν ολίγοις, απλά πράγματα κορίτσια. Οι υπερβολές πλέον θεωρούνται ξεπερασμένες!

Πηγή