Αυτό δεν χάνεται: Τα πιο διάσημα bar της Νέας Υόρκης μετακομίζουν στο κέντρο της Αθήνας, για μια μόνο ημέρα!

435
Αυτό δεν χάνεται: Τα πιο διάσημα bar της Νέας Υόρκης μετακομίζουν στο κέντρο της Αθήνας, για μια μόνο ημέρα! (Photos)

Το Αμερικάνικο Όνειρο γίνεται πραγματικότητα και σερβίρεται στο κέντρο της Αθήνας για μία νύχτα. Στις 9 Μαρτίου, οι The Clumsies στήνουν ένα ακόμα εντυπωσιακό Pop Up Bar και μας ταξιδεύουν υπερατλαντικά από την ανατολική ως τη δυτική ακτή της Αμερικής με έξι σταθμούς όλους συγκεντρωμένους και απογειωμένους στην καρδιά της Αθήνας.

Ένα χρόνο μετά το The Clumsies Hotel Bar event στο 100 ετών αρχοντικό της Πραξιτέλους δίπλα στους The Clumsies, ένα ακόμα ιστορικό κτίριο του κέντρου της Αθήνας θα μεταμορφωθεί σε μια ολοζώντανη αμερικάνικη γειτονιά που σφύζει από street art και urban culture για να φιλοξενήσει έξι από τα σπουδαιότερα cocktail bars της αμερικάνικης σκηνής, όλα τους κάτοικοι για το 2016 της περίφημης λίστας των World`s 50 Best Bars, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το The Clumsies (#9 το 2016, #22 το 2015). Εκεί, εκτός από τα straight from the USA cocktails, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικό American street food με την υπογραφή ενός από τα καλύτερα bars του πλανήτη.

Από τις 20:00 το απόγευμα έως και τις 00:00 ακριβώς, οι φανατικοί των cocktails μπορούν να απολαύσουν ένα tour στον ισόγειο και υπόγειο χώρο ενός ιστορικού κτιρίου της Αθήνας διαμορφωμένο ειδικά για την ημέρα σε μια αμερικάνικη συνοικία και να περιπλανηθούν από τα πιο hot speakeasy bars του κόσμου μέχρι τα πιο κλασικά και αξεπέραστα στέκια της Νέας Υόρκης. Με άλλα λόγια, για μία νύχτα, το The Clumsies American Dream Bar φιλοξενεί ορισμένα από τα σπουδαιότερα bars των ΗΠΑ, που θα συστεγαστούν για πρώτη φορά, χάρη στο περιπετειώδες δαιμόνιο της γνωστής αθηναϊκής ομάδας.

undefined

 

Πηγή