Αυτή είναι η μεγαλύτερη σου φοβία σύμφωνα με το ζώδιό σου

478
Αυτή είναι η μεγαλύτερη σου φοβία σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια δεν έχει φοβίες.

Άλλη υψοφοβία, άλλη με το παρκάρισμα, άλλη με το ανοίξει τη ψυχή της και να πει προσωπικά πράγματα για να αλαφρώσει την καρδιά της. Κάθε φόβος όταν τον αντιμετωπίζεις τον εξασθενείς, και σιγά σιγά τον νικάς. Και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις με το δικό σου. Ο ζωδιακός κύκλος ξέρει τις φοβίες της κάθε μίας γι’ αυτό καλό είναι να τις μάθετε κι εσείς και να αρχίστε να τις αντιμετωπίζετε με τσαγανό!

Κριός
Διψάς για περιπέτεια αλλά θέλεις και τις στιγμές ησυχίας και της εσωτερικής αναζήτησης. Υποστηρίζεις πως δεν θα ζήσεις ποτέ μία βαρετή ζωή, ωστόσο αυτό που τρέμεις είναι μήπως και δεν αντέξουν στο χρόνο οι σχέσεις σου. Και αυτό σε κάνει να φοβάσαι να βάζεις ένα τέλος.

Ταύρος
Πατάς γερά τα πόδια σου στη γη, είσαι υπεύθυνη και ξέρεις ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσεις στη ζωή σου. Αυτό όμως που σε κάνει να τρομάζεις είναι να μη βρεθείς ξαφνικά έξω από το «comfort zone» σου. Τότε τα χάνεις και δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς.

Δίδυμος
Είσαι κοινωνική, δημιουργική, και μπορείς να εκφράσεις τις εμπνεύσεις σου. Αυτό που φοβάσαι είναι μήπως εμφανιστεί κάτι και σου κόψει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις το πάθος σου. Για το οποίο αναρωτιέσαι διαρκώς μήπως δεν είσαι τόσο καλή όσο θα ήθελες ή όσο νομίζεις.

Καρκίνος
Υπερβολικά συναισθηματική και ευαίσθητη, γεμάτη συμπόνοια για τους άλλους, και απόλυτα λογικό να μην αντέχεις στην ιδέα πως κάποιος θα σε απορρίψει. Τρελαίνεσαι στην ιδέα πως μπορείς να τα δώσεις όλα και μην σου δώσουν πίσω λίγη αγάπη.

Λέων
Η εικόνα σου προς τα έξω βγάζει μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Έλα όμως που κατά βάθος, τρέμεις πάντα μήπως δεν σε εκτιμούν όσο θα έπρεπε και τελικά περνάς απαρατήρητη αντί να είσαι στο επίκεντρο.

Παρθένος
Το ξέρει όλος ο κόσμος πως το χάος και η ακαταστασία σε βγάζουν εκτός εαυτού. Δεν το αντέχεις και θέλεις πάντα να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου αποτελεσματικό τρόπο. Οτιδήποτε άλλο σε «μπλοκάρει».

Ζυγός
Αγάπη, ειρήνη, κατανόηση. Αυτά λατρεύεις και οτιδήποτε σου φέρνει σε ένταση, διαμάχη, διαφωνία κλπ. είσαι εκεί για να τους ηρεμήσεις όλους. Γι’ αυτό και τρέμεις μήπως η δυστυχία του άλλου οφείλεται σε κάτι που έκανες εσύ.

Σκορπιός
Καταφερτζού και λατρεύεις τις προκλήσεις. Από την άλλη όμως δεν ανοίγεσαι ποτέ για τα ζητήματα της καρδιάς σου και είναι αυτό που τρέμεις. Να μη μάθει κανείς πως αισθάνεσαι εκεί βαθιά και να μη γίνουν βούκινο οι ανασφάλειές σου.

Τοξότης
Δημιουργική και γεμάτη ενέργεια, ελεύθερο πνεύμα που τρέμει στην ιδέα πως θα βρεθεί κάποιος και θα σου βάλει χαλινάρι. Θέλεις τη ζωή να τη ζήσεις και θέλεις μόνιμα κι άλλο, κι άλλο, μέχρι που αναπόφευκτα αρχίζεις να ανησυχείς πως δεν είναι αρκετό αυτό που ήδη έχεις.

Αιγόκερως
Φιλόδοξη και μόνιμα γεμάτη κίνητρο να πετύχεις το όνειρό σου, είναι λογικό να φοβάσαι πως ίσως δεν είσαι αρκετά καλή για να φτάσεις στον τελικό προορισμό ενώ μόνιμα ανησυχείς πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν το όραμά σου.

Υδροχόος
Φοβάσαι μόνιμα την πιθανότητα να αποκοπείς από τη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου και να μην είσαι δίπλα του όταν εκείνο χρειαστεί τη βοήθειά σου και τη μοναδική σου ικανότητα να ηρεμείς τις καταστάσεις.

Ιχθύς
Δεν αντέχεις την κριτική και φοβάσαι την αντιπαράθεση. Τρέμεις και μόνο στη σκέψη πως κάποιος θα σε κριτικάρει μέσα σε μία αίθουσα γεμάτη κόσμο. Όταν συμβαίνει, χάνεις τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία σου.

 

Πηγή