Αυτά είναι τα 5 ρούχα που κάνουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές!

584
Αυτά είναι τα 5 ρούχα που κάνουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές!

Πολλά είναι τα ρούχα που μπορούν να κάνουν με απίστευτη ευκολία τις γυναίκες περισσότερο ελκυστικές στους άντρες.

Η επιστήμη λοιπόν που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, ασχολήθηκε με το φλέγον ζήτημα που μας αφορά όλες και αποφάσισε σύμφωνα και με την συμπεριφορά του ανδρικού φύλου, να βρει ποια κομμάτια είναι αυτά που απογειώνουν την εμφάνιση. Λίγο-πολύ είναι αναμενόμενα:

1. Τα τακούνια. Φυσικά και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια απογειώνουν το sexiness. Γίνεσαι αυτόματα πιο θηλυκή, ενώ αναδεικνύουν πάρα πολύ τα πόδια σου. Άλλωστε είναι και ένα σημείο του σώματος που παρατηρούν πολύ οι άντρες. Πες ναι λοιπόν στα ψηλοτάκουνα.

2. Το μαύρο φόρεμα. Για οποιαδήποτε περίσταση, το μαύρο φόρεμα αποτελεί πάντα την πιο τέλεια επιλογή ρούχου και όχι άδικα. Συγκεκριμένα πολλοί άντρες υποστηρίζουν ότι μία γυναίκα που φοράει μαύρο φόρεμα, θα την κοιτάξουν δύο φορές!

3. Τα στενά φορέματα. Εντάξει πολύ αναμενόμενο και λογικό. Μια γυναίκα που έχει πολύ καλές αναλογίες και μπορεί να φορέσει και να υποστηρίξει ένα στενό φόρεμα, προκαλεί τον κρυφό πόθο των αντρών που θα την προσέξουν. Κορίτσια όμως προσοχή…Τα στενά φορέματα δεν κολακεύουν πάντα.

4. Τα κόκκινα ρούχα. Το χρώμα της φωτιάς, έχει ανακηρυχθεί από παλιά αυτό που τρελαίνει τους άντρες μόλις το δουν πάνω σε γυναίκα.

5. Οτιδήποτε στράπλες. Είτε είναι φόρεμα, είτε μπλουζάκι. Σύμφωνα με έρευνα, οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν τα χέρια γυμνά.

Διαβάστε επίσης: 6 σύνολα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Τα καλύτερα πλεκτά φορέματα που θα βρεις αυτή την στιγμή στα καταστήματα!

Αυτά είναι τα χρώματα που φοράμε τώρα

5 λάθη που κάνεις στο outfit σου και δεν έχεις το στιλ που θέλεις!

 

Πηγή