Ασχολείται μαζί σου αλλά δε σε γουστάρει! Τα σημάδια που το μαρτυρούν

611
Ασχολείται μαζί σου αλλά δε σε γουστάρει! Τα σημάδια που το μαρτυρούν

To θέμα που θα αναλύσουμε σήμερα, είναι ένα θέμα που πονάει και προκαλεί αυτό το κλασικό και καθόλου ωραίο σφίξιμο στο στομάχι.

Διότι και καλά να συνειδητοποιείς ότι το αντικείμενο του πόθου σου σε θέλει, και τελικά χέρι-χέρι να τρέχετε σε αγρούς ενώ κοιτάζεστε λάγνα, αλλά καλώς ή κακώς (κακώς προφανώς) τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Και άντε και πες ότι παίρνεις τη βαθιά ανάσα και του μιλάς για τα αισθήματα που έχεις γι’ αυτόν. Τρως τη χυλόπιτά σου-εξετάζουμε το αρνητικό φυσικά-και ησυχάζεις διότι πολύ απλά το παίρνεις απόφαση. Τι γίνεται όμως όταν ανταλλάσσεις μηνύματα με κάποιον διαιωνίζοντας μία κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά, με αποτέλεσμα να πέφτεις σε βαθιά περισυλλογή και προβληματισμό; Έχει περάσει από το μυαλό σου ότι ίσως να μη σε θέλει και απλά να περνάει την ώρα του; Για δες κάποια σημαδάκια να πάρεις μία ιδέα.

1. Σου στέλνει μόνο για συγκεκριμένα πράγματα: Με λίγα λόγια σου στέλνει μόνο όταν θέλει κάτι και δεν εννοούμε απαραίτητα σεξ! Σε περίπτωση για παράδειγμα που είστε συνάδελφοι, συνήθως θα σου στείλει για να σε ρωτήσει κάτι ή να τον βοηθήσεις με κάποιο τρόπο. Προφανώς και δε θα απαντήσει ποτέ στην ερώτησή σου Καλά είσαι; Και γιατί να το κάνει; Την πληροφορία του την πήρε. Από κει και πέρα του είσαι άχρηστη. Σκληρό ε; Έτσι είναι η ζωή.

2. Δε σε ρωτάει ποτέ τίποτα: Και εκεί που εσύ έχεις βγάλει τις σημειώσεις σου και έχεις ξεκινήσει από την παιδική ακόμα ηλικία να μαθαίνεις για τη ζωή του, εκείνος το πολύ πολύ να σε ρωτήσει τι έφαγες χθες, κι αυτό όχι από ενδιαφέρον αλλά μπας και πάρει καμιά ιδέα γιατί πείνασε. Μα είναι δυνατόν να τον ρωτάς πού πήγε διακοπές και αντί να ανταποδώσει την ερώτηση να απαντήσει να στείλει ένα απλό και ξερό νησί; Τι είσαι anyway; Υπάλληλος σε ταξιδιωτικό γραφείο;

3. Προφανώς και δεν απαντάει αμέσως: Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολύ πιθανό να μην απαντάει και ποτέ! Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα, να είναι online στο chat, να πατάει ακόμα και like σε posts φίλων, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ. Στο σημείο αυτό, δικαιολογούμε το γεγονός ότι κατευθύνεσαι ήδη προς το σπίτι του με σκοπό τη χειροδικία, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί ουσιαστικά δε φταίει ο δόλιος.

4. Καμία υποψία έμπνευσης: Και ναι σου απαντάει, αλλά το θέμα είναι πώς σου απαντάει. Φυσικά τα μηνύματά του είναι μονολεκτικά και αδιάφορα σαν να κάνει αγγαρεία ένα πράγμα. Και να σε ρωτήσει κάτι, που προφανώς το κάνει από υποχρέωση δε θα περιμένει καν την απάντηση σου. Ακόμα κι αν του πεις ότι σε νοσηλεύεσαι με σπασμένα πόδια και χέρια.

5. Και το χειρότερο όλων: Σου μιλάει για την πρώην του! Την οποία έχεις την υποψία ότι δεν έχει ακόμα ξεπεράσει. Και ενώ ξέρει ότι τον θέλεις, εκείνος αδιαφορεί τόσο πολύ σε σημείο που το μόνο που θέλει είναι να τα βγάλει από μέσα του και να ακούσει μία γυναικεία γνώμη. Ακόμα κι αν εσύ από την άλλη πλευρά παθαίνεις πολλαπλά εγκεφαλικά, διατήρησε την ψυχραιμία σου και απλά μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. Γιατί σε περίπτωση που κάνεις το λάθος να τον ακούσεις, τότε είσαι άξια της μοίρας σου.

 

Πηγή