Αποκάλυψη: Η Μαριάννα Καλέργη καρφώνει τους Διάσημους του Survivor! (Video)

474
Αποκάλυψη: Η Μαριάννα Καλέργη καρφώνει τους Διάσημους του Survivor! (Video)

Για όλα όσα θα ήθελαν να ξέρουν οι τηλεθεατές σχετικά με το Survivor και τα παρασκήνια πίσω από τις κάμερες μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα η Μαριάννα Καλλέργη, η πρώτη παίχτρια των Διασήμων που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Αρχικά αποκάλυψε ότι «με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή ότι θα μπω στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αύριο φεύγω».

Μιλώντας για το στόχο της είπε ότι «ήθελα να με γνωρίσουν ως Μαριάννα, ως άνθρωπο. Αλλά αυτό δεν συνέβη γιατί οι κάμερες κόβουν πράγματα. Εγώ έδωσα 10 συνεντεύξεις και έπαιξαν τις 3. Όταν κλείνουν οι κάμερες βγαίνουν διαφορετικές προσωπικότητες» προσθέτοντας ότι «θέλουν να προωθήσουν κάποιους μέσα στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Σπαλιάρα, για τον οποίο είπε ότι «προσπαθεί πάρα πολύ», αλλά και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου ότι «έχει εξελιχθεί». Μιλώντας για τον τσακωμό που είχαν είπε ότι «η Ειρήνη δεν προσεγγίζεται εύκολα, αλλά αν σου ανοίξει την ψυχή της βλέπεις ότι έχει ευαισθησίες». Συνεχίζοντας για τον τσακωμό εξήγησε ότι προκλήθηκε από την αντίδρασή της ίδιας επειδή δεν τους είχαν δώσει τα κατάλληλα παπούτσια για τις δοκιμασίες: «Δεν το έκανε για να φανεί και αν το είπα, το παίρνω πίσω. Φοβήθηκε. Απορώ, πάντως, πώς κρατήθηκα, γιατί είμαι άνθρωπος που αν μου κάνεις κίνηση, θα απαντήσω» κατέληξε για το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια «υπάρχουν κλίκες στους Διάσημους. Αυτοί που μιλάνε και στηρίζουν ο ένας τον άλλο είναι η Ειρήνη, ο Στέλιος, ο Λάμπρος και η Σόφη» ενώ μιλώντας για τον τσακωμό Σπαλιάρα-Παπαδοπούλου είπε ότι έγινε από την πείνα γιατί «εκεί η πείνα είναι στο 97%».

 

 

Πηγή