Ανακάλυψε ποιος χαρακτήρας της Disney θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου!

1162
Ανακάλυψε ποιος χαρακτήρας της Disney θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου!

Μιας που ξανά βγήκε στο φως η Πεντάμορφη και το Τέρας είπαμε κι εμείς να σας δείξουμε ποιος χαρακτήρας σας ταιριάζει με βάση το ζώδιο και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας.

 Ιχθείς: Άριελ

Είσαι το ζώδιο της απόδρασης. Θεωρείσαι απελπιστικά ονειροπόλο άτομο και θέλεις να είσαι μέρος της αλλαγής αυτού του κόσμου. Λατρεύεις το νερό, το σύμβολο του ζωδίου σου είναι κυριολεκτικά ένα ψάρι.

Έχεις την τάση να εμπιστεύεσαι υπερβολικά τους άλλους. Εξιδανικεύεις τα πάντα κι ερωτεύεσαι ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει στην πραγματικότητα. Σιχαίνεσαι τους ξερόλες, όπως είναι ο πατέρας σου.

Είσαι διαισθητικό άτομο και μπορείς να διαβάσεις το μυαλό των άλλων, καλύτερα από τον καθένα. Ζεις σ’ έναν κόσμο δικό σου, που ευχόσουν να μπορούσαν όλοι.


 Κριός: Γιασμίν

Είσαι κορίτσι της περιπέτειας. Δεν φημίζεσαι για την υπομονή σου, είσαι ευέξαπτος χαρακτήρας, ενώ σιχαίνεσαι να σου λένε ψέματα. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να σου λένε τι θα κάνεις, ειδικά ένας άντρας, καθώς μπορεί να γίνεις πολύ επιθετική σε κάτι τέτοιο λόγω κυρίως των αρχηγικών σου τάσεων.

Αν δεν συμφωνείς με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να τους αγνοήσεις.


 Ταύρος: Τίνκερμπελ

Ο Ταύρος είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο. Κανείς δεν είναι πιο αξιόπιστος από μία νεραϊδούλα όπως η ΤίνκερΜπελ που στέκεται συνεχώς στο πλευρό του Πίτερ Παν. Χαρακτηρίζεσαι από απίστευτη αφοσίωση και προσήλωση σε κάποιον. Είσαι νευρικό άτομο και θα ήθελες να έχεις μεγαλύτερη αναγνώριση.

Δένεσαι στενά με κάποιον, ωστόσο πολλές φορές η αφοσίωση σου αυτή μπορεί να γίνει ενοχλητική, κτητική και πιεστική για τον άλλον. Είσαι πεισματάρα και σιχαίνεσαι τις αλλαγές.

Όπως ακριβώς ο Πίτερ, θέλεις τα πάντα να παραμείνουν ίδια και να μείνεις στη Χώρα του Ποτέ για πάντα.


  Δίδυμος: Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Είσαι  η ψυχή του πάρτι. Χαρακτηρίζεσαι από απίστευτη κοινωνικότητα και θέλεις να περιτριγυρίζεσαι συνεχώς από ενδιαφέροντα άτομα.

Σου αρέσει να γνωρίζεις καινούρια άτομα, όμως μπορείς να γίνεις επιπόλαια κι έχεις την τάση να εξαφανίζεσαι. Πολλές φορές μάλιστα λόγω και του ζωδίου σου, είναι λες και ζείτε σε δύο διαφορετικούς κόσμους.

Έχεις την τάση να χάνεσαι στην αναζήτηση της επόμενης περιπέτειας. Σιχαίνεσαι να είσαι μόνη και περιορισμένη. Περισσότερο απ’ όα όμως απεχθάνεσαι την ρουτίνα. Μπορεί να είσαι ανήσυχο πνεύμα, όμως είσαι υπερβολικά περίεργη.


 Καρκίνος: Σταχτοπούτα

Είσαι το ζώδιο της νοικοκυροσύνης. Λατρεύεις το σπίτι και τη ζεστασιά που εκπέμπει. Έχεις κάνει ό,τι θυσία χρειάζεται κι είσαι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις σου.

Είσαι το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Πολλές φορές μάλιστα γίνεσαι ανασφαλής. Λατρεύεις να βοηθάς τους άλλους, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό σου είσαι αρκετά απαισιόδοξη. Πίστεψε στον εαυτό σου Καρκίνε, και το… γυάλινο γοβάκι θα ταιριάξει!


 Λέων: Νάλα

Μπορεί ο Σίμπα να είναι ο Βασιλιάς της Ζούγκλας, δεν θα ήταν τίποτα όμως χωρίς τη βασίλισσα του. Το σύμβολο σου είναι το λιοντάρι και γι’ αυτό θέλεις να είσαι συνεχώς στο κέντρο της προσοχής.

Δεν σου αρέσει να σε αγνοούν ή να σε ξεχνούν και μισείς σαφώς την αδικία. Είσαι η επιτομή της «καλύτερης φίλης». Θέλεις πάντα να κερδίζεις και τα καταφέρνεις χωρίς δυσκολία.


 

 Παρθένος: Μπελ

Η βιβλιοφάγος-κοπέλα της διπλανής πόρτας. Είσαι τελειομανής, απίστευτα εργατική και σε θαυμάζουν γι’ αυτό. Είσαι εκείνος ο τύπος κοπέλας που της αρέσει να αλλάζει έναν άντρα.

Μπορεί να πιστέψεις σε ένα σχέδιο χωρίς αυτό να αξίζει πάντοτε τον κόπο. Αρκετές φορές, γίνεσαι υπερβολικά επικριτική κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις ειδικά στις σχέσεις σου με τους φίλους σου.

Δεν χρειάζεται κάθε λεπτομέρεια να είναι τέλεια. Υπάρχει ομορφιά ακόμα και σ’ ένα… τέρας.


 Ζυγός: Χιονάτη

Είσαι η προσωποποίηση του «αδερφού», αφού ζεις με πολλούς άντρες γύρω σου και τα πηγαίνεις περίφημα. Κάθε κοπέλα θα σε ζήλευε.

Είσαι το πιο δίκαιο άτομο απ’ όλα, ενώ σαν πραγματικός Ζυγός, τα πας σχεδόν πάντα καλά με όλους.

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ζουν με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες και να διατηρείται η αρμονία. Εσύ όμως τα καταφέρνεις.

Εμπιστεύεσαι όμως εύκολα και πάρα πολύ αυτούς που αγαπάς και γι’ αυτό μερικές φορές πληρώνεις το τίμημα. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου, Ζυγέ μου.


 Σκορπιός: Η Μεγκ από τον Ηρακλή

Οι Σκορπιοί είναι οι παιχνιδιάρηδες του ζωδιακού. Όπως η Μεγκ, έχεις πονέσει στο παρελθόν και δεν θέλεις να το ξαναζήσεις ποτέ αυτό. Προστατεύεις την καρδιά σου σε μεγάλο βαθμό, το οποίο μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη.

Είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλει κάποιος πέρα μαζί σου. Μπορεί οι άνθρωποι να σε ερωτεύονται για το πάθος και την επιθυμία σου, αλλά δεν μένουν για πολύ καιρό κοντά σου αφού χτίζεις πολύ εύκολα το τείχος της μυστικοπάθειας.

Δεν δύνανται να διαβάζουν το μυαλό σου και τα πραγματικά σου κίνητρα. Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για την αποφασιστικότητά τους και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν. Αγαπάς την αλήθεια και θέλεις πάντα να είσαι σωστή.


 Τοξότης: Αλαντίν

Ναι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μία Τοξοτίνα ταυτίζεται με τον Αλαντίν. Είσαι ιδεαλίστρια κι έχεις μία εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Θέλεις να κάνεις ό,τι υπόσχεσαι, αλλά δεν τα καταφέρνεις πάντα, κυρίως λόγω χρόνου. Λατρεύεις την ελευθερία και τα ταξίδια και γι’ αυτό θα ήθελες να έχεις ένα μαγικό χαλί για να πηγαίνεις παντού.

Λατρεύεις τη διασκέδαση, είσαι υπερβολικά αισιόδοξη, ζεις για τις εμπειρίες, ενώ προσπαθείς να έχεις μια πολυτελή ζωή.


 Αιγόκερως: Μουλάν

Σαν Αιγόκερως είσαι ιδιαίτερα εργατική και θέλεις να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου, που σημαίνουν πάρα πολλά για εσένα. Απολαμβάνεις να αποδεικνύεις σε άτομα που δεν πιστεύουν σε εσένα, πως τίποτα δεν είναι απίθανο.

Είσαι υπάκουο κι υπεύθυνο άτομο. Οι οικογενειακές παραδόσεις και το να ευχαριστείς τους άλλους είναι σημαντικά για εσένα κι υπερασπίζεσαι με σθένος τα πιστεύω σου.Έχεις πλήρη αυτοέλεγχο και δεν φοβάσαι καμία διαφωνία ή τσακωμό, γιατί είσαι πάντα έτοιμη για τα χειρότερα.


 Υδροχόος: Τζακ Σπάροου

Ζεις για να αγωνίζεσαι για κάποιο σκοπό, αλλά είσαι τόσο μυστηριώδης τις περισσότερες φορές που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ποια πλευρά είσαι.

Ο Υδροχόος είναι προοδευτικός κι αυθεντικός, όμως σε πολλά ζητήματα είναι αδιάλλακτος. Είσαι ανεξάρτητο άτομο, όμως μπορείς να γίνεις πολύ απόμακρη. Επιπλέον, είσαι εξαιρετικά διανοητική και νοιάζεσαι για τα παγκόσμια προβλήματα.

Έχει υπέροχους φίλους που σε αγαπούν, αλλά τις περισσότερες φορές δυσκολεύονται να σε ακολουθήσουν. Είσαι το φάντασμα του ζωδιακού κύκλου.

Σ’ αρέσουν τόσο πολύ οι μοναχικές στιγμές με τον εαυτό σου, που ξεχνάς ότι μπορεί να πληγώσεις τους άλλους όταν είσαι τόσο απόμακρη. Όπως κάθε πειρατής, βάζεις την περιπέτεια πάνω απ’ όλα.

 

Πηγή