Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου και την έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

317
thisfall

Κι αν δεν υπάρχει στη δική σου ντουλάπα, υπάρχει σίγουρα στου μπαμπά ή του φίλου σου.

Το έχουν φορέσει και το αγαπούν διάσημα style icons όπως η Meghan Markle και η Sienna Miller. Ανήκει στην κατηγορία των ρούχων που μπορείς να φορέσεις όλο τον χρόνο και να πειραματιστείς με το στιλ σου. Ο λόγος για το κλασικό πουκάμισο με τις κάθετες ρίγες που είναι μία από τις τοπ τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2021.

Ακόμα κι αν το φθινόπωρο μοιάζει να είναι κάπως μακριά μας, ως fashionistas που θέλουμε να προνοούμε για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, χρειάζεται να έχουμε και την απαραίτητη ενημέρωση για τα trends. Ευτυχώς, μία εκ των κορυφαίων τάσεων είναι το εν λόγω πουκάμισο, το οποίο μάλιστα είναι πιθανό να έχεις ήδη στη συλλογή σου. Εναλλακτικά, μπορείς να το “δανειστείς” από τη ντουλάπα του μπαμπά ή του συντρόφου σου.

Το πουκάμισο με τις κάθετες ρίγες είναι ιδανικό τόσο για επίσημες όσο και για casual περιστάσεις. Μπορείς δηλαδή να το φορέσεις στο γραφείο με pencil φούστα ή κάποια ψηλόμεση παντελόνα, αλλά και σε casual περιστάσεις με το αγαπημένο σου τζιν. Εξίσου χρήσιμο θα σου φανεί στις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου, αλλά και αργότερα τον χειμώνα, αφού μπορείς να το φορέσεις με άπειρους συνδυασμούς, δημιουργώντας layering.

Το trend που αξίζει να υιοθετήσεις

Κεντρική φωτογραφία : Pixel Formula
Πηγή: madamefigaro.gr