7 τύποι φίλων που αξίζουν κάθε δευτερόλεπτο που περνάς μαζί τους!

765

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε να έχουμε δίπλα μας.

Ο καθένας έχει ανάγκη από φίλους που θα τον κάνουν να γελά μέχρι δακρύων, θα είναι δίπλα του τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα και θα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Υπάρχουν όμως τέτοιοι άνθρωποι σήμερα κι αν ναι, πόσο εύκολα τους εντοπίζεις σε μία κοινωνία που αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων στις ανθρώπινες σχέσεις;

Για να λέμε την αλήθεια, κανείς μας δεν έχει δίπλα του συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων. Κι αυτό άλλωστε, είναι και το αξιοθαύμαστο. Κάνουμε παρέα με ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετικοί τόσο μεταξύ τους, όσο κι από εμάς τους ίδιους, καταφέροντας με κάποιον μαγικό τρόπο να συνυπάρξουμε αρμονικά. Άλλωστε, αν ερχόμασταν σε επαφή όλο με τους ίδιους και τους ίδιους, στο τέλος θα βαριόμασταν και θα καταλήγαμε μόνοι και μελαγχολικοί.

Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν οι 7  εντελώς διαφορετικοί τύποι φίλων, που κάθε 20χρονος θα πρέπει να έχει δίπλα του ώστε να πετύχει μια πραγματικά χαρούμενη και γεμάτη ζωή:

#1 Ο τρελός φίλος

Είναι εκείνος/η που πάντα σε ωθεί μακριά από τα όριά σου. Μαζί του/της αντιμετωπίζεις προκλήσεις και μαζί του/της κάνεις πράγματα που μόνος/η δεν θα έκανες σε καμία περίπτωση. Ακριβώς επειδή σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και καταστάσεις, έχεις μεταμορφωθεί σε ένα θαραλλέο άτομο, καμία σχέση μέχρι πρότινος. Είτε σου προτείνει να κάνετε μαζί πτώση με αλεξίπωτο είτε να περάσετε την νύχτα σας πίνοντας, θα το κάνεις γιατί ξέρεις ότι θα είναι μία απίστευτη εμπειρία.

tupos-filwn1

#2 Ο ειλικρινής φίλος

Είναι αυτός/ή που θα σου πει την αλήθεια πάση θυσία, όσο κι αν σε πονάει. Το κάνει για το καλό σου και το ξέρεις. Πραγματικά όσα θα σου πει θα τα βρεις μπροστά σου, ακόμη κι όταν την στιγμή που σου τα πει δεν θα σου αρέσουν και θα σε εκνευρίσουν. Είτε πρόκειται για μία τοξική ερωτική σχέση, είτε για την δουλειά σου είτε για την οικογένειά σου, πάντα θα έχεις μία ειλικρινή γνώμη να αντιμετωπίσεις που μακροπρόθεσμα θα σου φανεί σωτήρια.

tupos-filwn2

#3 Ο παιδικός φίλος

Τον/την ξέρεις και σε ξέρει χρόνια. Μάλιστα, μερικές φορές νιώθεις λες και τον/την ξέρεις καλύτερα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Ξέρεις όλα τα αδύναμα σημεία και τα λάθη του, αλλά δεν τον/την κρίνεις όπως δεν σε κρίνει κι εκείνος/η και αγαπιέστε χωρίς όρους. Ξέρεις ότι πρόκειται για μία φιλία ζωής και λατρεύεις το γεγονός ότι πάντα θα έχεις δίπλα σου κάποιον/α να στηρίζεσαι πάνω του/της.

tupos-filwn3

#4 Ο κουτσομπόλης φίλος

Μετά από μία δραματικά άσχημη μέρα, γεμάτη άγχος και εκνευρισμό, θες με κάποιον να τα πεις και να ξεδώσεις. Αυτός ο τύπος φίλου είναι ο καταλληλότερος. Χαίρεται πάντα να συζητάει τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου και όταν τελειώσεις με την κλάψα, θα έχει πάντα μία συμβουλή ή αστείο να σου πει για να σου φτιάξει την διάθεση. Αφού του/της μιλήσεις, θα νιώσεις όλο το βάρος ξαφνικά να έχει φύγει από πάνω σου. Good job ma friend!

tupos-filwn4

#5 Ο φίλος από την δουλειά

Αν εργάζεσαι πολλές ώρες, είναι καλό να έχεις έναν φίλο – συνάδελφο που να μπορείς να ανταλάσσεις τα νέα σου μαζί του ή να πας για ένα ποτό μετά την δουλειά ώστε να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη. Μπορεί να εργάζεσαι σκληρά, αλλά εκείνος/η είναι πάντα πρόθυμος/η να πιάσει κουβεντούλα μαζί σου. Άλλωστε έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας καθώς για να εργάζεστε μαζί θα έχετε παρόμοιες καριέρες και θα καταλαβαίνετε απόλυτα ο ένας τον άλλο.

tupos-filwn5

#6 Ο έμπιστος φίλος

Είναι εκείνος/η στον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς όλα σου τα προβλήματα δίχως να ανησυχείς μήπως φανερωθούν. Δεν σε κρίνει ποτέ και βρίσκεται πάντα πλάι σου. Τον/την εμπιστεύεσαι ανεπιφύλακτα και γνωρίζεις πώς είναι από τους πιο αξιόλογους και καλούς φίλους που θα μπορούσες να έχεις ποτέ.

tupos-filwn6

#7 Ο φίλος που θαυμάζεις

Σε εμπνέει και σε ενθαρρύνει να γίνεις η καλύτερη βερσιόν του εαυτού σου. Όταν είσαι μαζί του, νιώθεις καλύτερος άνθρωπος και είναι σαν μέντοράς σου. Ελπίζεις κάποια στιγμή να κάνεις τα δικά του/της βήματα και να έχεις κι εσύ μία επιτυχημένη και ευτυχισμένη ζωή. Είναι καλό να έχεις έναν φίλο σαν κι αυτό καθώς σε ωθεί να κάνεις προς τα μπρος βήματα στην ζωή σου και να επιτύχεις τους στόχους σου.

tupos-filwn7

 

Διαβάστε επίσης: 14 γελοίες δικαιολογίες που θα χρησιμοποιήσει ένας άντρας, για να αποφύγει κάποια που δεν του αρέσει αρκετά!   Οι χαμογελαστοί άνθρωποι είναι και οι πιο δυνατοί άνθρωποι!

 

Πηγή