7 τάσεις που θα βλέπουμε συνέχεια το 2017 – Βάλ’ τες σωστά, κάνε στιλάτους συνδυασμούς

519
7 τάσεις που θα βλέπουμε συνέχεια το 2017 - Βάλ' τες σωστά, κάνε στιλάτους συνδυασμούς

To 2017 έρχεται για να αναδείξει τον σέξι εαυτό μας.

Λέμε ναι στις διαφάνειες, ναι στα κεντήματα, ναι στους συνδυασμούς με αντιθέσεις. Μικρές, στρογγυλές τσάντες, sneakers με σχέδια που συνδυάζονται με όλα, jean παντελόνια με κοψίματα.

Το σύνθημα της σεζόν είναι ότι στον μεγάλο κόσμο της μόδας, όλα επιτρέπονται. Ακόμα και αυτά που μέχρι χθες μας φαίνονταν αταίριαστα, με μια άλλη ματιά γίνονται εντυπωσιακά σύνολα.

Τάσεις που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας το 2016, αποκτούν νέα διάσταση. Ανεση, χρώμα, πρωτοτυπία, μια αίσθηση του καινούριου.

Η θηλυκότητα γίνεται για ακόμα μια χρονιά το ζητούμενο. Και ναι, μπορούμε να καταφέρουμε να την έχουμε στην καθημερινότητά μας αν ξέρουμε τι μας ταιριάζει και πώς να αξιοποιήσουμε τις ιδέες που βλέπουμε σε street style εμφανίσεις του εξωτερικού.

1) Floral κεντήματα

Τα κεντήματα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής χρονιάς. Κεντήματα σε floral, γεωμετρικό ή έθνικ στιλ. Στις street style εμφανίσεις βλέπουμε ήδη κομμάτια με κεντήματα που μας θυμίζουν τα σχέδια της «γιαγιάς», ταξιδεύοντάς μας πίσω στο χρόνο.

Τα floral κεντήματα δίνουν χρώμα και στιλ, αναβαθμίζουν το ρούχο.

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

2) Sneakers: Oχι ότι είχανε φύγει και ποτέ από τη μόδα, απλά την φετινή σεζόν θα τα βλέπουμε έντονα. Θα τα βλέπουμε να συνδυάζονται με φορέματα, με μεταλιζέ φούστες, με κομμάτια- έκπληξη. Sneakers με σχέδια που κάνουν την διαφορά.

Πηγή: Pinterest

3) Denim με ασύμμετρα κοψίματα: Κομμάτι – επένδυση. Τα τζιν παντελόνια με κοψίματα (ασύμμετρα) είναι από τις πιο hot επιλογές του 2017. Και βέβαια συνδυάζονται με όλα.

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Πηγή φωτογραφίας: jeans.about.com

4) Διαφάνειες: Πείτε ναι στις διαφάνειες! Δεν είναι τυχαίο που τα bodysuits (κορμάκια) έχουν κάνει ταυτόχρονα δυναμική εμφάνιση – μπορουν να φορεθούν μέσα από αυτές-.

Οι διαφάνειες είναι sexy, αναβαθμίζουν την εμφάνισή σου.

 

Πηγή φωτογραφίας: avenuemagazine.com

Πηγή φωτογραφίας: talkingfashionn.blogspot.gr

5) Στρογγυλές τσάντες: Handbags. Statement τσάντες που πάντα είναι hot και κλασικές. Το 2017 ειναι πιο στρογγυλές, πιο μικρές, πιο χαριτωμένες.

Πηγή φωτογραφίας: ninavidmarblog.com

Πηγή φωτογραφίας: lesnob.com

6) Sweatshirts: Κάνουν την διαφορά, τα βλέπουμε να συνδυάζονται είτε με παντελόνι είτε με φούστα. Έχουν στάμπες. Είναι ένα κομμάτι casual που το 2017 αναβαθμίζεται!

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Πηγή φωτογραφίας: thebestfashionblog.com

7) Pattern mixing: Δύο κομμάτια που έχουν prints και φαινομενικά είναι αταίριαστα μπορούν να συνδυαστούν και να κάνουν ένα σύνολο που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. To 2017 επιτρέπει τολμηρούς συνδυασμούς με αντιθέσεις για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Πηγή φωτογραφίας: mysmallwardrobe.com

Πηγή φωτογραφίας: thegloss.com

 

Πηγή