7 ρούχα που δεν φανταζόμασταν ότι αρέσουν στους άνδρες!!

929
7 ρούχα που δεν φανταζόμασταν ότι αρέσουν στους άνδρες

Πέρα από τα κλισέ, ο ανδρικός εγκέφαλος κάνει focus και σε άλλα, λιγότερο αυτονόητα ρούχα.

T-shirt & τζιν
Είναι τόσο βαρετό και προβλέψιμο που δεν θα σας πέρναγε καν από το μυαλό. Αυτό όμως είναι και το ατού του λουκ: είναι τόσο κλασικό ώστε αποκλείεται να κάνετε λάθος. Ένα χαλαρό t-shirt με ένα τζιν που κολακεύει τη σιλουέτα φωνάζουν κορίτσι της διπλανής πόρτας και κάνουν του άντρες να νιώθουν άνετα. Αν νιώθετε ότι είναι πολύ συνηθισμένο λουκ, μπορείτε να το φωτίσετε με αξεσουάρ.
Το ανδρικό πουκάμισο
Έχει κάτι από Κιμ Μπάσιντζερ στις 9 1/2 βδομάδες, κάτι πολύ σέξι που αφήνει την υπόνοια ότι το προηγούμενο βράδυ κοιμηθήκατε στο σπίτι του εραστή σας. Φέτος όμως το ανδρικό πουκάμισο φοριέται και σαν φόρεμα αφήνοντας τα πόδια ελεύθερα.
Τα ρούχα του γυμναστηρίου
Τα εφαρμοστά μπουστάκια και τα ελαστικά σορτσάκια κάνουν τους άντρες να πιστεύουν ότι γυμνάζεσαι- ακόμη και αν δεν ξέρεις καν που έχει γυμναστήριο στη γειτονιά σου. Όχι μόνο γιατί σε όλους αρέσουν τα σφιχτά κορμιά αλλά και γιατί η εικόνα μίας γυναίκας που γυρίζει ιδρωμένη και ξαναμμένη από τη γυμναστική είναι μία μικρή φαντασίωση.
Δρ. Ζιβάγκο
Πόσο σέξι είναι να ντύνεσαι σαν σοσιαλιστής των 80s; Καμία σχέση. Τα ζιβάγκο είναι μεν πολύ καλυπτικά, έχουν όμως άλλα προσόντα: τονίζουν το πρόσωπο και το στήθος και είναι ζεστά, όπως μία χειμωνιάτικη αγκαλιά.
Pony-tails
Δεν είναι ρούχο. Αλλά είναι το μυστικό της Gigi Hadid και άλλων τοπ-μόντελ για να δείχνουν σέξι. Γιατί δείχνει ότι είσαι άνετη, δεν ξοδεύεις αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη και επιπλέον αποκαλύπτει την ομορφιά σου (Σήκωσε τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου κλπ). Επιπλέον, η πρώτη αγάπη κάθε άντρα είχε σίγουρα αλογοουρά.
Σκουφάκι
Συνήθως τα φοράτε όταν δεν έχετε λούσει τα μαλλιά σας ή όταν θέλετε να κάνετε μία δήλωση με την εμφάνισή σας (τύπου Είμαι πολύ προχώ κλπ). Ένα μικρός κομψός σκούφος όμως που κολακεύει το πρόσωπο, σας κάνει να δείχνετε πιο νέα και πιο προσιτή.
Επαγγελματικό λουκ
Είτε δουλεύετε σε τράπεζα, είτε σε φούρνο, τα ρούχα της εργασίας είναι για τους άντρες μαγνήτης. Δείχνουν ότι είστε ανεξάρτητη, προφανώς έξυπνη και αρκετά καταρτισμένη ώστε να σας προσλάβουν και να σας πληρώνουν κάθε μήνα, προσόντα δηλαδή που ελκύουν πάντα το αντίθετο φύλο. Εξάλλου, στις φαντασιώσεις τους πάντα υπάρχει μία καμαριέρα, μία σερβιτόρα ή μία γενική διευθύντρια.
Δωράκι: λατρεύουμε να φοράτε τα ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε σέξι.
Πηγή: marieclaire