7 πράγματα που κάνει ένας άντρας μόνο εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα

2160
7 πράγματα που κάνει ένας άντρας μόνο εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα

Υπάρχουν εκείνοι που είναι απλά εδώ τριγύρω στη ζωή σου και εκείνοι που ήρθαν σ’ αυτή τη σχέση για να μείνουν.

Οι άντρες της δεύτερης κατηγορίας έχουν 7 χαρακτηριστικές συνήθειες που οι πρώτοι δεν πρόκειται να μπουν ποτέ στον κόπο να κάνουν. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις.


Θα σε πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσει πως πήγε εκείνο το σημαντικό ραντεβού που είχες. 
Άντρας που ενδιαφέρεται για τη σχέση του θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή σου και ειδικά τις στιγμές που έχουν ξεχωριστή σημασία για σένα.

Εάν του έχεις στείλει μήνυμα και έχει περάσει πολύ ώρα, θα απαντήσει ζητώντας συγγνώμη. Ο άντρας ξέρει καλά πως αν απαντήσει καθυστηρημένα αυτό εκνευρίζει τη γυναίκα και είτε θα στείλει άμεσα μήνυμα είτε θα απαντήσει λέγοντας σου χαρτί και καλαμάρι γιατί δεν μπορούσε να το κάνει νωρίτερα.

Οποιαδήποτε βαριά χειρονακτική εργασία κι αν έχεις να κάνεις, θα σε βοηθήσει. Ακόμα κι αν χρειάζεται να ψάξεις για καινούργιο εκτυπωτή, θα σου βρει την καλύτερη προσφορά. Παίζει να πάει και να στο φέρει ο ίδιος. Ο άντρας που βλέπει τη σχέση σας εφήμερα δεν πρόκειται να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του.

Ενδιαφέρεται για το πως πηγαίνουν τα πράγματα στην καριέρα σου. Σε ικανοποιεί η δουλειά σου; Σε γεμίζει; Έχει προοπτική; Θέλει να μάθει τι σκέφτεσαι, να σου προτείνει κάποια πράγματα που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένη. Θέλει το μέλλον σου να είναι όπως πρέπει, γιατί θέλει να το μοιραστεί μαζί σου.

Είναι περήφανος για σένα και το δείχνει. Καυχιέται για το πόσο σπέσιαλ άτομο είσαι, για τα πράγματα που έχεις καταφέρει στη ζωή σου, για το πόσο ξεχωριστή προσωπικότητα έχεις και το πόσο του αρέσει να είναι δίπλα σου.

Θέλει απλά να είναι μέσα στην αγκαλιά σου. Κανένας άντρας που θέλει απλώς να περάσει την ώρα του μαζί σου δεν θα σου πει πως του έλειψε η αγκαλιά σου. Αυτός που θα στο πει, θέλει να είναι μαζί σου.

Πηγή