6+1 Χρυσοί κανόνες για να βγαίνεις ακόμα πιο όμορφη στις φωτογραφίες.

606
φωτογραφίες όμορφη κανόνες

Κάνε τις κινήσεις ματ που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου να πάρουν αμέτρητα likes.

Πρόβαλε την δεξιά πλευρά του προσώπου σου.

Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας προφίλ. Ωστόσο μερικοί από τους πιο δημοφιλείς φωτογράφους υποστηρίζουν ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου μας είναι πάντα πιο ελκυστική.

Τέλος το cheese! Η σωστή λέξη είναι «Thursday».

Φωνάζοντας «cheese» μερικά δευτερόλεπτα πριν το τελικό κλικ, δημιουργείται ένα περίεργο χαμόγελο που μοιάζει ψεύτικο. Αντιθέτως η λέξη Thursday βοηθάει το πρόσωπό σου να χαλαρώσει και να δείχνει απόλυτα φυσικό. Άλλωστε, όταν τα χείλη είναι ελαφρώς ανοιγμένα, το πρόσωπό σου είναι σίγουρα πολύ πιο όμορφο.

3

Μην ξεχάσεις το «anti-red eye» τρικ.

Ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ, φρόντισε να κοιτάξεις ένα άλλο φως στα δεξιά σου. Αυτό θα συρρικνώσει τις κόρες των ματιών σου, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί η ερυθρότητα των ματιών.

Βάλε τη γλώσσα σου πίσω από τα δόντια.

Κάνοντας αυτή την κίνηση, θα αποφύγεις τα πολύ πλατιά χαμόγελα, που σίγουρα δεν κολακεύουν το πρόσωπό σου. Σε αυτή την περίπτωση, φρόντισε τα μάτια σου να είναι σούπερ λαμπερά, ώστε να μην δείχνεις δυσαρεστημένη. Μην διστάσεις να το δοκιμάσεις, θα πετύχει!

Προσπάθησε να είσαι απόλυτα φυσική.

Τις περισσότερες φορές, όσο πιο σφιγμένη είσαι τόσο πιο κακό βγαίνει το αποτέλεσμα. Μια καλή ιδέα είναι να κλείσεις τα μάτια λίγο πριν το κλικ, να χαλαρώσεις και μετά να κοιτάξεις φυσικά την κάμερα και να χαμογελάσεις.

Μην στέκεσαι πολύ κοντά στην κάμερα.

Καλύτερα να το αποφύγεις, γιατί διαφορετικά πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου σου θα φαίνονται δυσανάλογα. Επιπλέον, σε περίπτωση που φωτογραφίζεσαι παρέα με φίλους, θα δείχνεις αρκετά πιο μεγάλη από τους υπολοίπους.

Ψάξε για την πιο κολακευτική γωνία.

Σύμφωνα με τις περισσότερες fashion blogger, τραβώντας μια φωτογραφία από χαμηλά, βελτιώνει αυτομάτως την φιγούρα σου, αφού σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη και αρκετά πιο ψηλή.    

Πηγή: elle.gr