6 σημάδια ότι σκέφτεται να χωρίσετε

616
6 σημάδια ότι ο φίλος σου σκέφτεται να χωρίσετε

Αν ο φίλος σου δεν έχει διπλή ταυτότητα/προσωπικότητα/είναι άλλος το πρωί-άλλος το βράδυ,

το πιθανότερο είναι ότι έχεις χαρτογραφήσει πάνω-κάτω τα κατατόπια του τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς του μέσα στην σχέση και αυτό σου δίνει την ικανότητα να αναγνωρίζεις πότε τα πράγματα δεν είναι καλά.

Δεν θέλεις να το παραδεχτείς αλλά τότε είναι που αρχίζει μία από τις πιο σκοτεινές και κρύες περιόδους μίας σχέσης. Και λέμε “κρύες” γιατί η παγερή του αδιαφορία ρίχνει απότομα την θερμοκρασία ανάμεσα σας. Είναι η περίοδος λίγο πριν το τέλος. Κι εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα. Τελικά τι είναι χειρότερο; Η στιγμή που τελικά σου ζητάει να χωρίσετε ή μήπως αυτή η περίοδος που νιώθεις ότι τα πράγματα οδεύουν προς το τέλος;

https://media.giphy.com/media/ACRMOUmeQ2lEc/giphy.gif

Ποτέ ένας χωρισμός (ειδικά όταν δεν είναι επιλογή σου) δεν είναι ευχάριστος. Επειδή όμως καλό είναι το “νιωθωοτιδενπαειαλλο” να μην πέσει σαν κεραμίδα στο κεφάλι σου, οι παρακάτω συμπεριφορές θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις ότι κοντοζυγώνει.

1. Κανονίζει πράγματα για το σαββατοκύριακο στα οποία -ουπς- ξεχνάει να σε υπολογίσει.
2. Το βιβλίο του δεν είναι στη θέση στην οποία εδώ και μήνες σκονιζόταν. Τις προάλλες, φεύγοντας από το σπίτι σου, πήρε και μερικά t-shirt του μαζί του. Όχι δεν είναι ιδέα σου. Έχει αρχίσει να τα μαζεύει ή να σου ζητάει τα μικροπράγματα που έχει αφήσει κατά καιρούς στο σπίτι σου γιατί ξέρει πως δεν έχουν πια θέση εκεί.

3. Τον παίρνεις τηλέφωνο και ακούς θόρυβο και μουσική. Συνειδητοποιείς ότι βρίσκεται κάπου έξω όπου (προφανώς) δεν σε κάλεσε :”Ε ναι μωρέ κανονίσαμε τελευταία στιγμή με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν σου είπα”. Το σημείο, όμως, που σου στρίβει το μαχαίρι στην πληγή είναι όταν του λες ότι εσυ θα κάτσεις σπίτι και δεν σου προτείνει να πας να τον βρεις.


4.
Όταν είστε μαζί εκείνος ασχολείται περισσότερο με το κινητό του παρά με εσένα. Και αν του πεις τίποτα σου λέει πως συνεχώς θέλεις να ασχολείται μαζί σου. Γενικότερα, όσο εσύ προσπαθείς να τον πλησιάσεις, τόσο εκείνος απομακρύνεται.

5. Επικοινωνεί όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται μαζί σου. Δεν σε ψάχνει. Δεν σε ρωτάει τι κάνεις. Το μόνο που κάνει είναι να απαντάει (κι αυτό τυπικά πια) στα δικά σου μηνύματα, πράμα που δεν θεωρείται καν επικοινωνία εκ μέρους του.

relationships animated GIF

6. Όταν του προτείνεις να κανονίσετε κάτι η απάντηση δεν είναι “ναι” ή “όχι”, αλλά κάτι αόριστα μισόλογα μέχρι που τελικά στέλνει κάτι του τύπου “είμαι κουρασμένος, λέω να δυρίσω σπίτι”. Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.

Πηγή