6 ρούχα που πρέπει να αφήσεις πίσω σου, όπως το 2016

414
6 ρούχα που πρέπει να αφήσεις πίσω σου, όπως το 2016

Το 2016 φεύγει επιτέλους και ήδη έχεις σκεφτεί τι στόχους θα θέσεις με τη νέα χρόνια. Πάντα μία τέτοια εποχή, νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις πολλά πράγματα. Επομένως είναι μία καλή στιγμή να καθαρίσεις την ντουλάπα σου από ρούχα που έχεις ξεχάσει μέχρι κι εσύ και να πετάξεις όλα εκείνα που δεν θα φορεθούν με τίποτα το 2017. Μπορείς επιπλέον, να δοκιμάσεις και νέες αλλαγές στο στιλ σου. Τόλμησε το διαφορετικό και που ξέρεις, μπορεί να το αντιπροσωπεύεις πολύ περισσότερο απ’όσο πίστευες. Πες ένα μεγάλο όχι λοιπόν στα παρακάτω:

1. Τα παπούτσια που κάθε φορά σε χτυπάνε

Παπούτσι που κάθε φορά που το φοράς σου καταστρέφει το πόδι, δεν πρέπει να συνεχίζεις να το κρατάς. Ειδικά αν δεν το αγόρασες πρόσφατα. Στην αγορά θα βρεις εξίσου ωραία παπούτσια που σέβονται τα πόδια σου.

2. Τα λευκά sneakers που δεν καθαρίζουν άλλο

Όσο και να τα πλύνεις, ό,τι κόλπο και να χρησιμοποιήσεις, όπως τα αγόρασες δεν πρόκειται να ξανά γίνουν. Επομένως μάλλον πρέπει να το πάρεις απόφαση και να αγοράσεις κάποιο άλλο ζευγάρι, χωρίς απαραίτητα να είναι ακριβό. Μία έρευνα θα σε πείσει ότι μπορείς να βρεις λευκά sneakers μοντέρνα και οικονομικά!

3. Η τσάντα που έχει σκισίματα

Μπορεί να είναι η αγαπημένη σου, ωστόσο πρέπει να την αποχαιρετίσεις. Μία τσάντα που έχει σκισίματα δεν δέχεται επιδιορθώσεις και σίγουρα η εικόνα της δεν είναι ωραία.

4. Εκείνο το σουτιέν που έχεις χρόνια

Και προφανώς έχει ανοίξει και είναι ακατάλληλο να το φοράς. Ένα σουτιέν που δεν είναι στα μέτρα σου, δεν βοηθάει να αναδεικνύονται σωστά οι μπλούζες. Σίγουρα έχεις πολλά για να κρατάς για χρόνια όσα έχουν χαλάσει.

5. Τις λερωμένες πιτζάμες

Μπορεί να είναι ζεστές και χουχουλιάρικες, ωστόσο ήρθε η ώρα να πετάξεις εκείνες που απ’τα χρόνια έχουν ξεβάψει ή έχουν λεκέδες που δεν πρόκειται να βγουν ποτέ.

6. Τα ρούχα που αφήνεις στην ντουλάπα σου μέχρι να αδυνατίσεις

Πίστεψε με, αν καταφέρεις να χάσεις τα κιλά που θες, το μόνο σίγουρο είναι ότι αμέσως θα τρέξεις να αγοράσεις καινούρια ρούχα. Γι’αυτό μην αφήνεις να σου τρώνε χώρο όσα δεν σου κάνουν.

 

Πηγή