6 ρούχα που δεν πρέπει να πετάξεις ποτέ από τη ντουλάπα σου

370
6 ρούχα που δεν πρέπει να πετάξεις ποτέ από τη ντουλάπα σου

Μπορεί ακόμη να έχει κρύο και να βρέχει αλλά η στιγμή που τα μάλλινα θα ανέβουν στο πατάρι είναι κοντά και μαζί της και η εκκαθάριση της ντουλάπας για να κατέβουν τα ανοιξιάτικα!

Και επειδή συνήθως όλες κινούμαστε στα άκρα τουτέστιν ή «δεν πετάω τίποταααα» ή «τα πετάω ΟΛΑ», για όσες ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, παρακάτω παρουσιάζεται ένας οδηγός με τα επτά κομμάτια που -όσο και να θέλετε- δεν πρέπει να πετάξετε. Γιατί απλά θα το μετανιώσετε. Και γιατί η μόδα κάνει κύκλους…

  • Εκείνο το φόρεμα που σε έκανε να νιώσεις η ωραιότερη του κόσμου. Δεν μιλάμε, φυσικά, για το φόρεμα που φόρεσες σε ένα γάμο το 1994. Αλλά για το άλλο που φόρεσες πριν μια δεκαετία στο reunion με τους συμμαθητές σου. Το θυμάσαι; Ναι, εκείνο, λοιπόν, δεν πρέπει να το πετάξεις. Πρέπει να το κρατήσεις και να το φοράς κάθε φορά που θέλεις απλά να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

  • Το δερμάτινο, ροκ, τζάκετ σου. Δεν είναι για κάθε μέρα, ναι. Αλλά για εκείνη την ημέρα που θα ξυπνήσεις με λίγο διαφορετική διάθεση δεν θα υπάρχει ιδανικότερο ρούχο.

  • Την πρώτη επώνυμη τσάντα σου. Μην ξεχνάς πόσα είχες στερηθεί για να την αγοράσεις. Εκοβες και έκοβες και έκοβες και κρατούσες και κρατούσες και κρατούσες μέχρι που τα μάζεψες τα λεφτά που χρειάζονταν και την πήρες. Αξίζει και απλά να την έχεις ψηλά σ ένα ράφι.

  • Τα κοσμήματα-οικογενειακά κειμήλια. Ακόμη κι αν δεν είναι στο στιλ σου, δεν πρέπει να πετάξει ή να χαρίσεις τα μαργαριτάρια που σου χάρισε η θεία σου. Είναι σίγουρο ότι θα έρθει η μέρα που θα χτίσεις το λουκ σου πάνω τους.

  • Τα t-shirt με κάποια θεματική: Από κάποια ταινία, κάποιο συγκρότημα, κάποια limited edition. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναφορέσεις. Αλλά αξίζει να τα κρατήσεις και θα το χαρούν και τα παιδιά σου.

  • Τα φθαρμένα σου All Star. Οσο φθαρμένα και να είναι θα έρθει η στιγμή που θα τα ξαναφορέσεις.

  • Τα ρούχα που έχεις πάρει από μακρινά ταξίδια. Είναι όλα εμποτισμένα με άρωμα καλοκαιριού και το καθένα κουβαλά μοναδικές αναμνήσεις. Μην τα πετάξεις, είναι μέρος των αναμνήσεών σου και του ταξιδιού σου.

Πηγή