6 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις σε μοναδικές τιμές!!

137
6 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις σε μοναδικές τιμές

Το timeforcoffee.gr  προτείνει 6 από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν,

τις οποίες μπορείς να παρακολουθήσεις με την παρέα σου πληρώνοντας λιγότερο απ’ όσο νομίζεις. Να ΄ναι καλά το happy deals και οι προσφορές του.

 

Επικίνδυνες Σχέσεις

Δύο πρώην εραστές, η μαρκησία Μερτέιγ και  ο υποκόμης Βαλμόν, για να διασκεδάσουν τη βαρετή ζωή τους, ξεκινούν ένα επικίνδυνο και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο ερωτικό παιχνίδι με στόχο τη χειραγώγηση και την αποπλάνηση των ανθρώπων. Η Μερτέιγ προκαλεί τον Βαλμόν να αποπλανήσει ένα πολύ νεαρό κορίτσι, ενώ αυτός παράλληλα ασχολείται με την κατάκτηση μίας παντρεμένης κυρίας. Στο τέλος τα επιλεγμένα ανθρώπινα πιόνια τους δυστυχώς ανταποκρίνονται, αλλά οι συνέπειες αποδεικνύονται πιο σοβαρές – και θανατηφόρες – από ό,τι οι ίδιοι οι παίκτες είχαν προβλέψει.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης / Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Εβελίνα Παπούλια, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρω Κοντού, κά.

Πού: Θέατρο Άλμα

Ήταν όλοι τους παιδιά μου

Πολλές φορές χαρακτηρίζουμε με ευκολία ένα έργο ως αριστούργημα, με αποτέλεσμα η λέξη, να έχει χάσει το νόημά της. Να όμως που στην περίπτωση του έργου του Μίλλερ, η λέξη αποκτά και πάλι νόημα. Γιατί το Ήταν όλοι τους παιδιά μου είναι πράγματι ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ού αιώνα. Μια σύγχρονη τραγωδία που έχει επίκεντρό της μια οικογένεια στη μεταπολεμική Αμερική. Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόσχος / Παίζουν: Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδούμης, Δανάη Ευθυμιάδη, κ.ά.

Πού: Θέατρο Εμπορικόν

Δεύτερη Φωνή

Στο νέ ο έργο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου η Ρένα, μια παλ