6 διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το μεταξωτό φουλάρι

447
μεταξωτό φουλάρι

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε μια εμφάνιση,

γι’ αυτό και τα αξεσουάρ πολλές φορές κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το καλοκαίρι την καρδιά μας κλέβουν τα ολομέταξα φουλάρια της Ελληνίδας σχεδιάστριας THEMIS Z, το απόλυτο φετίχ για ένα resort look με classy αισθητική. Με καταγωγή από το Σουφλί Εύρου, εκεί όπου τα κουκούλια του μεταξοσκώληκα μετατρέπονται σε αέρινα νήματα στα χέρια μοναδικών δεξιοτεχνών, τα 6 φουλάρια THEMIS Z αφηγούνται ιστορίες με άρωμα αρχαίας Ελλάδας μέσα από μια αποδομημένη, αλλά φίνα σχεδιαστική προσέγγιση. Εντυπωσιάζουν με τους χρωματικούς συνδυασμούς τους και το μοναδικά φίνο στυλ.

Τα ολομέταξα φουλάρια THEMIS Z είναι το κομμάτι-κλειδί που μπορούμε να φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

-Ως πληθωρικά turbans ή ως boho headbands, στην παραλία και τις βόλτες στα νησιωτικά σοκάκια.

-Τυλιγμένα αισθησιακά γύρω από τον λαιμό, αντί για κολιέ και συνδυασμένα με ένα λευκό αέρινο φόρεμα.

-Ως εναλλακτικά cuffs γύρω από τον καρπό.

-Τυλιγμένα γύρω από τη μέση ως ζώνες που αφήνουν το στίγμα τους.

-Σαν διακοσμητική λεπτομέρεια στην τσάντα μας, ένα τρικ για να ανανεώσουμε το office look μας.

-Σαν τοπ τυλιγμένα και δεμένα γύρω από τον κορμό.

Δυο από τα iconic μοτίβα του brand, το Infinity, εμπνευσμένο από τον Μαίανδρο που συμβολίζει την αιωνιότητα και την αέναη ροή της ζωής και το Maze που παραπέμπει στην σπείρα, ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα των αρχαίων ελληνικών διακοσμητικών τεχνών που εντοπίστηκε σε διάφορα αντικείμενα και τοιχογραφίες της Μινωικής περιόδου δανείζονται τις αποχρώσεις των κόκκινου, μπλε, πράσινου και καφέ και μετατρέπονται σε wearable έργα τέχνης.

Φορέστε τα με μονόχρωμα κομμάτια για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα ή και με prints για ένα καλοκαιρινό mix & match. Εμείς ονειρευόμαστε να μας συνοδεύουν στις πιο ρομαντικές βόλτες του καλοκαιριού, δίπλα στο κύμα.

Ανακαλύψτε την συλλογή Themis Z στην μπουτίκ της στη Μύκονο, Δημητρίου Μαυρογένους, Πλατεία Γουμενίου και στο themisz.com

Πηγή: Elle.gr