5+1 ξένες σειρές που θα σε σκαλώσουν!

717
5+1 ξένες σειρές που που θα σε σκαλώσουν

Οι αγαπημένες μας σειρές είναι αυτές και είναι ότι πρέπει για να σε σκαλώσουν…

#1 Stranger Things

Aποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη του καλοκαιριού κι όχι άδικα, αφού πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή. Με λίγα λόγια, πραγματεύεται την εξαφάνιση του Will σ’ έναν παράλληλο κόσμο, κάπου στη διάρκεια των 80’s. Επιπλέον, όλο το καστ είναι εξαιτερικό, ιδίως τα παιδιά τα οποία έχουν πραγματικά κλέψει την παράσταση. Έχουν κυκλοφορήσει μόνο 8 επεισόδια!

#2 The OA

Για να σας προετοιμάσω λίγο, η συγκεκριμένη σειρά είναι κάπως περίεργη. Για την ακρίβεια, πάρα πολύ περίεργη… Αυτό όμως, είναι που την κάνει και τόσο ενδιαφέρουσα! Πολύ συνοπτικά, μας περιγράφει τη ζωή της τυφλής Prairie, η οποία εξαφανίστηκε για 7 χρόνια και στη συνέχεια επέστρεψε. Με μια μικρή αλλαγή. Η όρασή της είχε πλέον αποκατασταθεί. Αρκετοί θεωρούν ότι αποτελεί ένα θαύμα, ενώ κάποιοι άλλοι την θεωρούν άκρως επικίνδυνη. Bonus τα 8 μέχρι στιγμής επεισόδια της σειράς!

#3 A series of Unfortunate events

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η αντίστοιχη ταινία το 2004, με βλέψεις να κυκλοφορήσουν sequels, τα οποία ωστόσο δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Έτσι, το Netflix αποφάσισε να επαναφέρει στο προσκήνιο τη σειρά, έχοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο το Neil Patrick Harris. Το απότελεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό κι αν μη τι άλλο την προτείνω σε οποιονδήποτε δεν έχει κολλήσει ακόμη. Περιττό να αναφέρω πως πρόκειται για την 3η σειρά της λίστα με 8 μόλις επεισόδια.

#4 Sense 8

Η «πονηρή» σειρά της λίστας, όπως θα την χαρακτήριζαν οι περισσότεροι. Βέβαια, όσοι έχουν δει Game of Thrones (φαντάζομαι όλοι!) τότε δε θα σοκαριστούν ιδιαίτερα. Η πλοκή του “Sense 8”, πραγματεύεται μια ομάδα ανθρώπων που εντελώς ξαφνικά, συνδέονται «πνευματικά» μεταξύ τους και προσπαθούν να επιβιώσουν από όλους εκείνους που τους κυνηγούν γιατί τους θεωρούν απειλή για την ανθρωπότητα…

#5 2 Broke Girls

Καλό θα ήταν να βάλουμε στο πρόγραμμά μας και μια σειρούλα με την οποία θα σκάσει το χειλάκι μας. Κάπου εκεί έρχεται να κολλήσει ιδανικά το “2 Broke Girls”, μιας και είναι αποδεδειγμένο οτι θα μας φτιάξει τη διάθεση. Πολύ περιληπτικά, η συγκεκριμένη σειρά μας δείχνει τις περιπέτειες της Max και της Caroline που δουλεύουν ως σερβιρότερες σε ένα εστιατόριο στο Williamsburg. Επιπλέον, έχουν για κατοικίδιο ένα άλογο εν ονόματι Chestnut. Τα υπόλοιπα στην τηλεόραση ή το laptop…

#6 Suits

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Mike Ross ή ξεκίνημα μιας νέας, απόλυτα νόμιμης ζωής; Η καινούρια σεζόν του Suits ξεκινά την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου (ναι, εν μέσω εξεταστικής), με τον Mike να βγαίνει επιτέλους από την φυλακή! Τα επεισόδια αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, με έμφαση στις ερωτικές σχέσεις των πρωταγωνιστών μιας κι όλα παραμένουν ανοικτά σχετικά με τους δεσμούς των Mike – Rachel, Harvey – Donna αλλά και του Luis με την …αρχιτέκτονα των ονείρων του.

 

Πηγή