5 βήματα για να πετύχεις μόνη σου τα marble nails

1756
5 βήματα για να πετύχεις μόνη σου τα marble nails

Τα πλακάκια που έχεις στην κουζίνα και στο μπάνιο σου, τώρα γίνονται πηγές έμπνευσης για το επόμενο μανικιούρ σου. Τα marble nails, αυτό το παγκόσμιο trend που γεμίζει το instagram με άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες (παραπάνω από 31.000 ποστ έχει το hashtag #marblenails), δεν είναι δα και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται και – μάντεψε – αν ακολουθήσεις πιστά τις παρακάτω οδηγίες θα μπορέσεις να το φτιάξεις και μόνη σου.

1. Αρχικά, εφαρμόζεις μια στρώση βάσης κι έπειτα 2 ακόμη, με το χρώμα της προτίμησης σου. Αν, φυσικά, θες να πετύχεις τα λευκά #marblenails, τότε οι 2 στρώσεις θα είναι σίγουρα με λευκό βερνίκι.

2. Με μια οδοντογλυφίδα, ξεκινάς να κάνεις μικρές κουκίδες στην επιφάνεια του νυχιού σου με το δεύτερο χρώμα που θέλεις να εμφανίζεται στο πάνω μέρος του marble μανικιούρ σου. Εσύ, πάλι, που θες λευκά – μαύρα marble nails, καλά το κατάλαβες, αυτό είναι το στάδιο όπου χρησιμοποιείς το μαύρο χρώμα. Tip: Βεβαιώσου ότι οι κουκίδες είναι πάρα πολύ μικρές, διαφορετικά, προσπάθησε να κάνεις πολύ λεπτές γραμμές.

3. Μετά ξανακάνεις κουκίδες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χρησιμοποιώντας το πρώτο χρώμα που είχες βάλει στα νύχια σου.

4. Έπειτα, μ’ ένα λεπτό μικρό πινελάκι, ανακατεύεις μεταξύ τους τα χρώματα, κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις στην επιφάνεια του νυχιού σου.

5. Για να ολοκληρωθεί το μανικιούρ, απλώνεις το top coat κι αν θέλεις ματ αποτέλεσμα, τότε δεν έχεις παρά να προμηθευτείς το αντίστοιχο top coat για ματ τελείωμα.

Ακολουθούν 28 Φα-ντα-στι-κές ιδέες για να εμπνευστείς για το επόμενο marble μανικιούρ σου!


Διαβάστε επίσης: Contouring: Η Τέχνη του Μακιγιάζ

Πηγή