Δώσε προσοχή: 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν έχεις σχέση… ενώ θέλεις

369
Δώσε προσοχή: 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν έχεις σχέση… ενώ θέλεις

Δώσε προσοχή γιατί θα πούμε πολύ σημαντικά πράγματα

Nαι το ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι ακόμα και οι σχέσεις έχουν μετατραπεί σε ό, τι πιο περίπλοκο υπάρχει, αλλά γι” αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να κάνουμε τα δύσκολα, εύκολα. Φίλη μου, μπορούμε να αντιληφθούμε 100% πώς μπορεί να ν…
Δώσε προσοχή γιατί θα πούμε πολύ σημαντικά πράγματα

Nαι το ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι ακόμα και οι σχέσεις έχουν μετατραπεί σε ό, τι πιο περίπλοκο υπάρχει, αλλά γι” αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να κάνουμε τα δύσκολα, εύκολα. Φίλη μου, μπορούμε να αντιληφθούμε 100% πώς μπορεί να νιώθεις όταν θέλεις να κάνεις σχέση και μπορεί να μη σου «κάθεται»-να το πούμε και απλά-αλλά έχεις ίσως σκεφτεί ότι δεν είναι όλα θέμα τύχης αλλά κυρίως συμπεριφοράς, επιλογών και ιδιοσυγκρασίας; Έχεις σκεφτεί ότι ίσως εσύ η ίδια σαμποτάρεις τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να μένεις μακριά από το στόχο σου; Διότι δεν είναι λογικό κάποιες άλλες γυναίκες να τα καταφέρνουν κι εσύ όχι. Παρακάτω λοιπόν-έπειτα από πολλή ομολογουμένως σκέψη-έχουμε 5 βασικούς λόγους για τους οποίους δεν έχεις σχέση ενώ… θα ήθελες!

1. Δεν δείχνεις διαθέσιμη: Και όταν λέμε διαθέσιμη δεν εννοούμε να είσαι λιγούρι τύπου Joey Tribbiani ούτε να βλέπεις άντρα και να κρεμιέσαι από τα παντελόνια του. Το βασικό στην προκειμένη είναι πώς πλασάρεις τον εαυτό σου. Αν για παράδειγμα βγαίνεις έξω και το μόνο που κάνεις είναι να κοιτάζεις το κινητό σου, ακόμα κι αν απλά χαζεύεις ρούχα στο Instagram-έλεος-τότε, όσο θεά και εντυπωσιακή κι αν είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει να σου μιλήσει κανένας. Μην αναρωτηθείς γιατί η διπλανή έχει τόσες επιτυχίες. Πολύ απλά εντόπισε κάποιον να την κοιτάζει και τον… κοίταξε πίσω.

2. Έχεις πολύ υψηλά στάνταρς: Το καλό είναι να έχεις κάποια στάνταρς για να ξέρεις και τι σου γίνεται. Επίσης είναι πολύ πιο φυσιολογικό και ώριμο να έχεις στάνταρς σε ό, τι έχει να κάνει με το χαρακτήρα και όχι φυσικά την εμφάνιση γιατί δεν είσαι και 18 ετών. Ωστόσο, όταν εσύ ψάχνεις το τέλειο-κάτι που φυσικά δεν υπάρχει-και έναν άντρα εντελώς έξω από τα νερά σου-και δεν εννοούμε από την άποψη ότι εκείνος μπορεί να είναι πλούσιος εσύ όχι, εκείνος να είσαι σαν μοντέλο κι εσύ μία καθημερινή κοπέλα-αλλά που να μην έχει καμία απολύτως σχέση με σένα, τότε μάλλον ψάχνεις λάθος και μάλλον δε θα έχεις και αποτέλεσμα. Αυτό που λένε για τα ετερώνυμα που έλκονται είναι μεγάλο ψέμα. Επίσης, ο νεαρός, σέξι επιχειρηματίας με την εμφάνιση του David Beckham και την καρδιά μικρού παιδιού, μπορεί να είναι τέλειο πρότυπο, αλλά μάλλον δεν υπάρχει!

3. Φοβάσαι την απόρριψη: Αχ βρε κορίτσι μου, υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει φάει τα μούτρα του στα ερωτικά; Όχι φυσικά! Με λίγα λόγια, να ξέρεις ότι συνολικά οι αποτυχίες σου θα είναι πάντα περισσότερες από τις επιτυχίες σου, οπότε δε χάλασε και ο κόσμος να προσθέσεις ακόμα μία στο ενεργητικό σου. Αν μάλιστα δεν καταλήξει σε αποτυχία, ακόμα καλύτερα! Γενικά να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις να μην παίρνεις απολύτως καμία πρωτοβουλία δεν πρόκειται να σου συμβεί και τίποτα. Ούτε καλό ούτε κακό.

4. Δεν αγαπάς τον εαυτό σου: Βασικό και μη εξαιρετέο. Αν δεν αγαπήσεις εσύ πρώτα τον εαυτό σου δε θα το κάνει και κανείς. Ναι ξέρουμε, τα έχεις ακούσει πολλές φορές αυτά, αλλά μήπως να αρχίσεις να το εφαρμόζεις κάποια στιγμή; Σταμάτα πια να νιώθεις μειονεκτικά και κυρίως να μιζεριάζεις και να σκέφτεσαι ότι είναι λογικό να μην έχεις σχέση γιατί δε σου αξίζει. Πίστεψέ μας, υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που διαφωνούν, αλλά μάλλον δε βλέπεις μπροστά σου! Άνοιξε τα μάτια σου και δε θα χάσεις.

5. Δες τα σημάδια: Και μας και μιλήσαμε για άνοιγμα ματιών, μήπως έχεις κάποιο θεματάκι και δεν μπορείς να εντοπίσεις τα σημάδια; Δηλαδή είναι δυνατόν να μην μπορείς να καταλάβεις αν ένας άντρας σε θέλει; Και τελοσπάντων, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, μήπως να αρχίσεις να παρατηρείς λίγο περισσότερο για να αλλάξει όλο αυτό;

 

Πηγή: andromeda

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ