5 σημάδια ότι δεν είναι το άλλο σου μισό (όσο κι αν τον αγαπάς)

408
5 σημάδια ότι δεν είναι το άλλο σου μισό (όσο κι αν τον αγαπάς)

Όταν γνωριστήκατε όλα ήταν τέλεια.

Γελούσες με τα αστεία του, σας άρεσαν οι ίδιες ταινίες, μισούσατε παθιασμένα τον Φρόντο από τον ”Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και βγαίνατε στα ίδια μαγαζιά. Meant to be, που λένε και στο χωριό μας.

Τη ρουτίνα ωστόσο δεν τη γλιτώνει κανείς· όσο παθιασμένη και exciting κι αν είναι η αρχή μιας σχέσης, αργά ή γρήγορα η ερωτική ένταση θα μετατραπεί σε οικειότητα (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό), οι τσακωμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους και η ερώτηση ”α, τι πάλι εσύ είσαι;” θα γυρνάει στο μυαλό και των δύο (εναλλάξ ή και ταυτόχρονα). Το θέμα είναι να ξεχωρίζεις πότε αυτό που ζείτε είναι το καθιερωμένο πέρασμα από το πάθος στην αγάπη και πότε είναι η αρχή του τέλους.

Μήπως, λοιπόν, μένεις μαζί του από συνήθεια και όχι γιατί τον θέλεις πραγματικά; Έχουμε 5 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι το άλλο σου μισό, όσο και να τον αγαπάς, γιατί προφανώς το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

1. Δεν περνάτε πια καλά μαζί

Βγαίνετε σπάνια έξω και όταν βγαίνετε προτιμάτε ο καθένας την παρέα του, γιατί νιώθετε την ανάγκη να δείτε άλλους ανθρώπους για να περάσετε καλά. Γενικά, αν διασκεδάζετε χώρια και βρίσκεστε μόνο για ύπνο στο σπίτι μάλλον είστε πια συγκάτοικοι.

2. Το σεξ είναι βαρετό

Μπορεί να ακουστεί ρηχό αλλά πραγματικά, όσο και να αγαπάς τον άλλον, αν δεν απολαμβάνεις πια το σεξ δεν υπάρχει λόγος να παραμένετε μαζί. Το σεξ είναι φοβερά σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης και πρέπει να είναι κάτι που σας εξιτάρει, σας διασκεδάζει και σας φέρνει πιο κοντά. Αν είναι να το κάνετε ως αγγαρεία, σφουγγαρίστε καλύτερα.

3. Έχετε χάσει κάθε επικοινωνία

Άσπρο λέει ο ένας, γκριζοπράσινο ακούει ο άλλος. Οι ανθρώπινες σχέσεις σαφώς και χρειάζονται χρόνο, εμπιστοσύνη και αρκετές υποχωρήσεις για να γίνουν ακόμα καλύτερες, αν νιώθεις όμως ότι αντιλαμβάνεστε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις, μάλλον ήρθε η ώρα να μιλήσετε.

4. Βαριέσαι να κάνεις κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα

Αν ξέρεις μέσα σου ότι αυτός ο άνθρωπος είναι Ο ΕΝΑΣ, τότε βρίσκεις τον τρόπο να κάνεις τα πράγματα να δουλέψουν. Σε περίπτωση που δεν σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις για να φτιάξετε την όποια σχέση σας, μάλλον αποφεύγεις τα αυτονόητα- να χωρίσετε δηλαδή.

5. Προσπαθείς να τον αλλάξεις

Σαν να λέμε ότι δεν σου αρέσει και πολύ αυτός ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου- ναι, τον αγαπάς αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι θα προτιμούσες να έχεις κάποιον άλλον. Λέω εγώ τώρα.

Πηγή