5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι αν ψάχνεις την αγάπη μέσα στο 2020

297
love

Μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη γωνία.

Βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο μήνα του 2020 που σημαίνει ότι προλαβαίνεις να φτιάξεις εκείνη τη λίστα με τους στόχους σου για τη νέα χρονιά. Αν μέσα σε αυτούς είναι επιτέλους φέτος να βρεις τον έρωτα σου έχουμε πέντε σημεία τα οποία πρέπει να προσέξεις.

Βρες μία ισορροπία ανάμεσα στο “ψάχνω την αγάπη” και στο “την αφήνω να έρθει”

Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Ένα κλισέ που δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Συν Αθηνά και χείρα κίνει είναι το motto σου αν θέλεις πραγματικά να βρεις μιαποιοτική σχέση. Αυτό θα ξεκινήσει πρώτα από σένα βάζοντας ως προτεραιότητα να είσαι ευτυχισμένη. Έτσι θα είσαι και ευχαριστημένη και δεν θα μείνεις προσκολλημένη σε όλα αυτά τα “πρέπει” που έχεις βάλει για τον μελλοντικό σου σύντροφο.

Δεν υπάρχει ένας τρόπος που ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις

Η φίλη σου βρήκε το αγόρι της σε dating app. Κάποια άλλη μπορεί να είδε τον κολλητό της με άλλο μάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις μία από τις δύο περιπτώσεις. Είσαι μια εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα κι έτσι εντελώς ξεχωριστά θα μπει στη ζωή σου ο νέος σου έρωτας.

Μην ξεχνάς να δεις προς τα μέσα

Δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον άλλο, αν δεν αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου. Η προτεραιότητά σου, όπως είπαμε και πιο πάνω, πρέπει να είναι να είσαι ευτυχισμένη και μάλιστα ανεξάρτητα με το αν είσαι με κάποιον ή όχι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσεις την ψυχική σου υγεία και ισορροπία.

Επίτρεψε στον εαυτό σου να κάνει διάλειμμα

Αρχίζοντας το γαϊτανάκι των ραντεβού μπορεί να συναντήσεις κάποιες απογοητευτικές περιπτώσεις. Αυτό δεν χρειάεται να σε οδηγήσει στην απελπισία. Θα πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου το περιθώριο να ξεκουραστεί. Σβήσε για λίγο καιρό τις εφαρμογές αναζήτησης νέου συντρόφου, μην ζητάς “προξενιά” από φίλους και γνωστούς και συνεχίζεις να βγαίνεις με αυτόν τον τόπο που δεν σου αρέσει αλλά πιστεύεις ότι είναι καλύτερα αυτός από το τίποτα.

Το να έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο ουσιαστικές επαφές

Αν ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις, έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να το βρεις. Δεν θα χάσεις χρόνο βγαίνοντας με λάθος υποψήφιους. Αν ξέρεις ότι ψάχνεις μακροχρόνια σχέση, για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να βγαίνεις με κάποιον που δεν είναι σε αυτή τη φάση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ