5 αστυνομικά βιβλία που θα σας καθηλώσουν

648
5 αστυνομικά βιβλία που θα σας καθηλώσουν

Δυνατή πλοκή, μυστηριώδης ατμόσφαιρα και ανατροπές… Αυτά τα νουάρ μυθιστορήματα θα κρατήσουν αμείωτη την προσοχή σας σε μέχρι την τελευταία σελίδα.

Το καρουζέλ του τρόμου
των James Patterson & Marshall Karp (εκδ. Μεταίχμιο)
Μια ειδική ομάδα αστυνομικών αναλαμβάνει την προστασία πλουσίων και ισχυρών της Νέας Υόρκης. Όμως, η δολοφονία μιας από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της κοινωνίας θα φέρει αναστάτωση.

Κλειστό Φέρετρο
της Sophie Hannah (εκδ. Διόπτρα)
Ο Ηρακλής Πουαρό, διάσημος ήρωας της Αγκάθα Κρίστι, βρίσκεται προσκαλεσμένος σε μια έπαυλη. Πώς θα εξελιχθεί η νέα υπόθεση του Βέλγου ντετέκτιβ που ξαναζωντανεύει από τη συγγραφέα Sophie Hannah (η οποία έχει πάρει την άδεια από τους κληρονόμους της Κρίστι να συνεχίσει το έργο της);

Έγκλημα στα Φιορδ
Jorn Lier Horst (εκδ. Διόπτρα)
Ο αστυνομικός επιθεωρητής Βίλιαμ Βίστιν έρχεται αντιμέτωπος με έναν αποτρόπαιο φόνο, σε μια υπόθεση που φαίνεται σύνθετη και γεμάτη βία. Την ίδια στιγμή, από τον ουρανό πέφτουν νεκρά πουλιά.

Το Καρτέλ
του Ντον Γουίνσλοου (εκδ. Καστανιώτη)
2004, σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Ένας έμπειρος πράκτορας της Δίωξης αναμετράται με τον αρχηγό του σκληρότερου καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο. Ένα μυθιστόρημα για τη σκιώδη πολιτική και τις βίαιες προεκτάσεις της.

Βαθύ Σκοτάδι
της V.M. Giambanco (εκδ. Διόπτρα)
Ένα παιδί που κάποτε είχε εξαφανιστεί βρίσκεται θαμμένο στο δάσος και φέρνει στην επιφάνεια μια ξεχασμένη υπόθεση. Ο δικηγόρος αδερφός του και μια επιτυχημένη επιθεωρητής κάνουν τα πάντα για να τη διαλευκάνουν, με την πόλη να βυθίζεται σε έναν κύκλο βίας.

Πηγή