4 πράγματα που χρειάζεσαι για να κολλήσεις με τη γυμναστική

267
πράγματα που χρειάζεσαι για να κολλήσεις με τη γυμναστική

Αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις


Πόσες φορές ορκίστηκες ότι η ετήσια συνδρομή που πλήρωσες στο γυμναστήριο θα βγάλει τα λεφτά της -για να διαπιστώσεις μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα πως ήταν (άλλη) μία επιπόλαιη αγορά; Εάν έχεις πάρει πραγματικά την απόφαση να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου, μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να διαθέτεις αυτά:

Δεν ξέρω εάν το έχεις παρατηρήσει, αλλά όλοι οι άνθρωποι τείνουμε να συμπεριφερόμαστε ανάλογα με τα ρούχα που φοράμε. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επιστήμονες που έχουν διαπιστώσει τις μικρές αλλαγές που συμβαίνουν στον εγκέφαλό μας όταν φοράμε ρούχα τα οποία έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με συγκεκριμένα επαγγέλματα.

Για παράδειγμα σε συγκεκριμένη έρευνα του Πανεπιστημίου Northwestern οι συμμετέχοντες που φορούσαν εργαστηριακές ρόμπες είχαν καλύτερες επιδόσεις σε τεστ παρατηρητικότητας, σε σχέση με όσους φορούσαν απλά καθημερινά ρούχα. Αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι εάν ντυθείς όπως η διάσημη personal trainer που ακολουθείς στο Instagram, ίσως αρχίσεις να γυμνάζεσαι τόσο σκληρά όσο αυτή. Δοκίμασέ το! 

Πηγή: madamefigaro.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ