4 νέες ιδέες για να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας

144

Κρατήστε σημειώσεις με τα hair color trends που θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας στο επόμενο ραντεβού σας.

Με τα κομμωτήρια πλέον ανοιχτά, δεν έχουμε κανένα λόγο να αποφεύγουμε τις αλλαγές στα μαλλιά μας. Η άνοιξη είναι εδώ, οπότε καιρός για μια ανανέωση, ακόμα και ριζική, αν νιώθετε αυτή την ανάγκη. Μελετήσαμε τα χρώματα και τις τεχνικές που ζητούν περισσότερο οι γυναίκες για την άνοιξη του 2021, γιατί εκτός από κούρεμα, είναι καιρός να δοκιμάσουμε και ένα νέο hair color trend.

To gloss

Ο εγκλεισμός στο σπίτι, το άγχος, η κακή διάθεση είναι λογικό να επηρέασαν και την υγεία των μαλλιών μας, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και θαμπά. Αν θέλετε να διατηρήσετε το καστανό χρώμα σας αναλλοίωτο, τότε μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας μια gloss θεραπεία που δίνει λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, λειαίνοντας την όψη της τρίχας. Έτσι θα δείχνουν ανανεωμένα και φρεσκοβαμμένα.

 

Honey Blonde

Μια απόχρωση που θα γίνει πολύ δημοφιλής τους επόμενους μήνες, αφού έχει την ιδιότητα να ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Είναι η τέλεια εναλλακτική για όσες επιθυμούν να αλλάξουν το ξανθό ή silver χρώμα τους, αλλά και για όσες θέλουν να ανοίξουν τα καστανά μαλλιά τους χωρίς να τολμήσουν ριζικές αλλαγές.

 

Copper Hair

Η Gigi Hadid τόλμησε μια χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά της, οπότε ξέρουμε ήδη πως αυτό το στυλ είναι μεγάλη τάση την άνοιξη του 2021. Ειδικά αυτή τη στιγμή οι γυναίκες έχουν μεγάλη ανάγκη από μια ριζική ανανέωση, οπότε πολλές θα καταφύγουν σε μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους. Η copper απόχρωση της Gigi Hadid είναι αρκετά ζεστή και ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας, γλυκαίνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

Silhouette Slicing

Μια τεχνική αντίστοιχη του contouring, αλλά για τα μαλλιά, που εξετάζει το σχήμα του προσώπου και αποτελείται από λεπτά και έντονα highlights που στόχο έχουν να τονίσουν τόσο το περίγραμμα, όσο και τον τόνο της επιδερμίδας σας. Πρόκειται για μια τεχνική προσαρμοσμένη στα μέτρα σας, οπότε ζητήστε σίγουρα τη βοήθεια του κομμωτή σας.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here