4 καλοκαιρινές αυλές για κοκτέιλ κάτω από τ’ αστέρια

789
4 καλοκαιρινές αυλές για κοκτέιλ κάτω από τ' αστέρια

Επιλέξαμε τα πιο in μέρη της Αθήνας για καφέ, φαγητό ή ποτό που θα σας χαρίσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε κομψά διακοσμημένους χώρους και θα σας κάνουν να πηγαίνετε ξανά και ξανά.

της Ρίας Καραθανάση

Che

Στην οδό Kαραϊσκου 151 στον Πειραιά άνοιξε ένα νέο πολύχρωμο στέκι για καφέ, φαγητό, ποτό και δροσερά cocktails. Ο χώρος είναι εμπνευσμένος από την Frida Kahlo και την έθνικ αισθητική και απολαμβάνουμε να πηγαίνουμε γιατί μας μεταφέρει σε μια όαση κάπου στο Μεξικό

Balthazar

Στο νεοκλασικό της οδού Αναστασίου Τσόχα 27 στους Αμπελόκηπους κρύβεται μια αυλή γεμάτη δέντρα και λουλούδια που υπόσχεται πως θα δοκιμάσετε τα πιο ιδιαίτερα πιάτα και cocktails κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Mr Peacock

Στο βάθος μια στοάς στο Χαλάνδρι βρίσκει κανείς μια διαφορετική all-day αυλή για καφέ, φαγητό ή βραδινά ποτά σε ένα minimal, σικ περιβάλλον. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα απολαυστικά pancakes με σοκολάτα που έχουν γίνει το πιάτο σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

Black Duck Garden

Είναι η αυλή που βρίσκεται στη καρδιά της πόλης και καταφέρνει να μας μεταφέρει σε έναν εντυπωσιακό κήπο όπου η αγάπη για τον καφέ, το φαγητό και το ποτό συνδυάζεται με ποικίλες εκδηλώσεις γύρω από την τέχνη όπως παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις κ.α. Επισκεφτείτε το για μια διαφορετική εμπειρία στην πιο downtown αυλή.

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5-7, Αθήνα.

 

Πηγή