4 ερωτήσεις που θέλει να κάνει κάθε άντρας στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν τολμάει!

430
4 ερωτήσεις που θέλει να κάνει κάθε άντρας στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν τολμάει!

Πόσα και πόσα μπορούμε να γράψουμε για το πρώτο ραντεβού. Εμπειρικά να το πάρουμε μόνο, θα μιλάμε για μία μέρα ολόκληρη με όσα έχουν ακούσει τα αυτιά μας και έχουν δει τα μάτια μας. Αυτή την φορά δεν θα πούμε για όσα πρέπει ή δεν πρέπει να φορέσεις, ούτε για όλα όσα δεν πρέπει με τίποτα να αναφέρεις. Θα μιλήσουμε για εκείνες τις ερωτήσεις που θέλουν να κάνουν οι άντρες -πεθαίνουν να μάθουν- αλλά δεν τολμάνε. Ορισμένοι, όχι όλοι, να λέμε και τις αλήθειες.

Σημειώνεις;

1. Πόσο καιρό πριν έχεις χωρίσει;

Θέλουν να ξέρουν αν υπάρχει πρώην στο προσκήνιο. Διότι είναι διαφορετικό να έχεις χωρίσει πριν 1-2 μήνες που σημαίνει ότι ίσως και να μην τον έχεις ξεπεράσει ακόμα και διαφορετικό να είσαι single 6 μήνες και βάλε. Ωστόσο είναι κύριοι και δεν θέλουν να ρωτήσουν απ’το πρώτο ραντεβού για το παρελθόν σου.

2. Υπάρχει και κάποιος άλλος;

Πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα σε περίπτωση που υπάρχει ανταγωνιστής. Να διεκδικήσουν την κοπέλα που τους αρέσει τέλος πάντων, διαφορετικά να εφησυχαστούν και να το οδηγήσουν χαλαρά το θέμα. Βέβαια να σημειωθεί εδώ, ότι σε αυτή την ερώτηση δύσκολα θα βρεθεί γυναίκα που θα πει την αλήθεια. Να είσαι ραντεβού με κάποιον και να πεις ότι παίζεις και με άλλον; Κακό.

3. Σου αρέσω;

Αυτό φωνάζει λίγο ανασφάλεια. Προφανώς για να έχεις βγει μαζί του δεν σου περνάει απαρατήρητος, ωστόσο θέλει να το ακούσει και να επιβεβαιωθεί. Σχεδόν κανείς όμως δεν ρωτάει ευθέως αν σου αρέσει, εκτός αν βιάζεται και θέλει να παίξει μπαλίτσα το ίδιο βράδυ.

4. Σ’αρέσουν οι σχέσεις;

Θέλουν να γνωρίζουν αν είσαι γυναίκα που κάνει σχέσεις ή είσαι της μίας -άντε και παραπάνω- βραδιάς. Ανάλογα με τα δικά τους θέλω, θα κινηθούν αντίστοιχα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Αυτός που σας απάτησε μία φορά θα το ξανακάνει; Οι ειδικοί απαντούν

 

Πηγή: thatslife