3+1 παραστάσεις που μπορείς να δεις online τις επόμενες ημέρες

263

Κράτα σημειώσεις!

Μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα θέατρα για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τους αγαπημένους πρωταγωνιστές ζωντανά επάνω στη σκηνή, έχουμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε ζωντανή την επικοινωνία μας μαζί τους μέσα από online ή live streaming παραστάσεις.

Ο γυάλινος κόσμος

Το πιο διάσημο και προσωπικό έργο του Τενεσί Ουίλιαμς, ένα “έργο μνήμης”, όπως ο ίδιος χαρακτήριζε τον “Γυάλινο Κόσμο“, ανεβαίνει ξανά σε live streaming στις 30/1 από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριό σου από το ticketservices.gr.

Πρωταγωνιστούν οι Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Λένα Παπαληγούρα και Αναστάσης Ροϊλός υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Νανούρη.

Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!

Μετά την πρώτη online streaming προβολή της παράστασης που “ταξίδεψε” σε 7.500 σπίτια σε όλο τον κόσμο και ύστερα από απαίτηση του κοινού, η παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!“, επιστρέφει και πάλι διαδικτυακά για 3 ακόμα ημέρες προβολής, στις 5/2, 6/2 και 7/2, μέσω της πλατφόρμας του viva.gr.

Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη με έναν θίασο που έκλεψε τις εντυπώσεις, δίπλα στην πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα. Παίζουν ακόμα οι Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης και Αποστόλης Ψαρρός.

Απολυμένη 

Μετά την θερμή υποδοχή του κοινού και την μεγάλη συμμετοχή του στις online streaming μεταδόσεις του μονόλογου του Αντώνη Τσιπιανίτη “Απολυμένη“, με την μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου, οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Οι online streaming παραστάσεις στις 30/1 και 31/1 διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Η ποντικοπαγίδα

Τρεις επιπλέον online streaming παραστάσεις της θρυλικής “Ποντικοπαγίδας” της Άγκαθα Κρίστυ, του έργου που έγινε sold out με το που ανέβηκε στον Νέο Ακάδημο και που παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν προγραμματιστεί για τις 29/1, 30/1 και 31/1.

Στη νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, πρωταγωνιστούν οι Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκος Λίτσης, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Σήφης Πολυζωίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Μιχάλης Συριόπουλος και Αποστόλης Τότσικας.

Πηγή