12 πλεκτά φορέματα γιατί ο Οκτώβρης αρχίζει να μας δείχνει το αληθινό (κρύο!) πρόσωπό του

241
Ο Οκτώβρης φημίζεται για τα καιρικά σκαμπανεβάσματά του. Για αυτό και τα παρακάτω κομμάτια αποτελούν ιδανικές επιλογές ώστε να μην πέσεις στην παγίδα, αλλά την ίδια στιγμή να εξασφαλίσεις στυλ στα ύψη και απόλυτη άνεση.

Επιτέλους ο καιρός θυμίζει λιγάκι φθινόπωρο! Αυτή τη μεταβατική περίοδο λοιπόν, το styling δυσκολεύει. Άλλη θερμοκρασία έχει το πρωί και άλλη το απόγευμα. Ξεκινάμε με μια πιο καλοκαιρινή, αέρινη διάθεση και μέχρι το βράδυ έχουμε καταλήξει “φασκιωμένες” με ότι πιο ζεστό βρήκαμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μας. Υπάρχουν μερικά κομμάτια όμως που είναι ιδανικά για τώρα και μπορούν να μας λύσουν τα χέρια: η μπεζ all time classic καμπαρντίνα, τα denim παντελόνια, τα λευκά sneakers, και τα φθινοπωρινά, ελαφριά knits.

Το πλεκτό φόρεμα παραδείγματος χάρη είναι super stylish – και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται πολλά πολλά φτιασίδια – και την ίδια στιγμή μας προσφέρει μια απίστευτη ελευθερία κινήσεων και ένα cosy feeling, λες και φοράμε τις πιτζάμες μας.

Το συγκεκριμένο στυλ φορέματος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο παγκόσμιο street style της σεζόν. Το απολαύσαμε σε διάφορες εκδοχές και στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης αλλά και του Παρισιού. Οι trend setters μας έπεισαν για την αξία του και με τα στυλιστικά παιχνίδια τους έβαλαν φωτιά στην έμπνευσή μας σχετικά με το πως μπορούμε να το συνδυάσουμε και να το απογειώσουμε αυτό το φθινόπωρο. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να το αποκτήσουμε.

Ανακάλυψε παρακάτω τα 12 πλεκτά φορέματα που έκλεισαν σε εμάς το μάτι και πρόσθεσέ στο στην συλλογή σου γιατί τον Οκτώβρη θα τον περάσεις μέσα σε αυτά. Και αυτό δεν είναι απλή πρόβλεψη, είναι σιγουριά!

12 πλεκτά φορέματα για έναν μήνα που άλλοτε μας δείχνει δόντια και άλλοτε χαμογελάει…

midiforema
Midi φόρεμα με κοψίματα και κουμπιά, Reformation.
miniforemaplekto
Mini πλεκτό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, Mango.
foremalanvin
Midi φόρεμα με λεπτομέρεια στο μανίκι, Lanvin.
maxiplektoforema
Maxi πλεκτό φόρεμα, Extreme Cashmere.
maxiforemazara
Maxi φόρεμα, Zara.
midiplekto
Midi πλεκτό φόρεμα με μεταλλική λεπτομέρεια, Bottega Veneta.
Midi στενό φόρεμα, Khaite.
midiforemacos
Midi φόρεμα με ανοίγματα, COS.
miniforemazara
Mini φόρεμα με ψηλό λαιμό, Zara.
maxiforemaannaquan
Maxi φόρεμα με σκισίματα, Anna Quan.
midiholzweiler
Midi φόρεμα με σκισίματα, Holzweiler.
plektoforemahm
Πλεκτό φόρεμα με ζώνη, Η&Μ.

Πηγή: elle.gr