11 γυναίκες ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον καλύτερο ρόλο της καριέρας τους, ενώ ήταν έγκυες!

825
11 γυναίκες ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον καλύτερο ρόλο της καριέρας τους, ενώ ήταν έγκυες!

Οι δυνατότητες των ηθοποιών είναι απλά αξιοζήλευτες.

Κατά καιρούς, τα γυρίσματα μιας ταινίας μπορεί να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι γυναίκες ηθοποιοί συχνά καλούνται να υποδυθούν σύνθετους χαρακτήρες, κάτι που απαιτεί μεγάλο φόρτο εργασίας. Ωστόσο, αυτό δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τις φορές που οι σκηνοθέτες μπορεί να ζητήσουν από εκείνες να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους.

Έτσι, και οι παρακάτω γυναίκες ηθοποιοί κατάφεραν να υποδυθούν τους καλύτερους ρόλους της καριέρας τους, ενώ παράλληλα ήταν έγκυες. Ας τις δούμε:

#1 Lena Headey — Game of Thrones

Την στιγμή των γυρισμάτων για το φινάλε της 5ης σεζόν, η ηθοποιός που υποδύεται την αδίστακτη Cersei ήταν ήδη έγκυος πέντε μηνών. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να γυριστεί η σκηνή όπου περπατάει γυμνή μπροστά σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιήθηκε ηθοποιός που ντούμπλαρε το σώμα της. Χρειάστηκαν 3 μέρες για να γυριστεί αυτή η σκηνή και τελικά κανείς μας δεν κατάλαβε ότι η ηθοποιός ήταν έγκυος ή ότι κάποια άλλη την ντούμπλαρε.


#2 Blake Lively — The Age of Adaline και The Shallows

Η Blake Lively ήταν ήδη έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Shallows, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να κάνει η ίδια τα δικά της stunts, ακόμα και τα πιο ριψοκίνδυνα. Έκανε σχεδόν ό,τι απαιτούσε ο ρόλος της, εκτός από τις δύο τελευταίες εβδομάδες των γυρισμάτων που χρειάστηκε μια άλλη ηθοποιός για να την ντουμπλάρει.

Αντίθετα, για την ταινία The Age of Adaline, η ηθοποιός συνέχισε να εργάζεται κανονικά μέχρι το τέλος των γυρισμάτων. Οι συνάδελφοί της ανέφεραν ότι ποτέ δε ζήτησε κάποια ειδική μεταχείριση λόγω της κατάστασής της σε αντίθεση με άλλες ηθοποιούς. Πολλά συγχαρητήρια!


#3 Kate Winslet — Divergent

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για αυτήν την ταινία, η Kate ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος. Πώς δεν το προσέξαμε; Τα σκούρα ρούχα κι οι προσεκτικά επιλεγμένες γωνίες λήψεις, συνέβαλαν στην απόκρυψη της κατάστασής της. Μάλιστα αφότου γέννησε, γύρισε επιπλέον επικίνδυνες σκηνές στις οποίες δεν την ντούμπλαρε κανείς.


#4 Sarah Jessica Parker — Sex and the City

Η ηθοποιός διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος στην αρχή των γυρισμάτων της 5ης σεζόν. Οι στυλίστες της σειράς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρύψουν την κατάσταση της Σάρα από τους τηλεθεατές. Την έντυναν με φαρδιά  ρούχα και πρόσθεταν φωτεινά αξεσουάρ για να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την κοιλιά της. Τελικά, η παραγωγή αποφάσισε να περιορίσει τη σεζόν σε 8 επεισόδια, γιατί δεν μπορούσαν πλέον να κρύψουν την εγκυμοσύνη της.


#5 Helena Bonham Carter — Sweeney Todd

Κατά πάσα πιθανότητα δεν παρατήρησες ποτέ την εγκυμοσύνη της Helena κατά τη διάρκεια αυτής της ταινίας, καθώς η πλειοψηφία των σκηνών της γυρίστηκαν στην αρχή της εγκυμοσύνης της, ενώ στην πορεία χρησιμοποίησαν κορσέ για να κρύψουν την κοιλιά της.Ωστόσο αυτό που δεν μπορούσαν να κρύψουν με τίποτα κι ίσως ήταν το μόνο στοιχείο που φανέρωνε πως ήταν έγκυος, ήταν το στήθος της, που μεγάλωνε μέρα με τη μέρα.


#6 Drew Barrymore — Blended

Η ηθοποιός διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος λίγες μέρες αφότου υπέγραψε το συμβόλαιο της για την ταινία. Επιπλέον, η έναρξη των γυρισμάτων καθυστέρησε, πράγμα που σημαίνει ότι από την στιγμή που η Barrymore εμφανίστηκε στις πρώτες σκηνές, η κοιλιά της ήταν ήδη εμφανής. Οι ενδυματολόγοι έπρεπε να κάνουν πολλή δουλειά για να σιγουρευτούν ότι δεν θα ήταν ορατή από το κοινό.


#7 Scarlett Johansson — Avengers: Age of Ultron

Η εγκυμοσύνη της Scarlett Johansson έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας. Όλες οι σκηνές με την Black Widow είχαν προγραμματιστεί να γυριστούν πρώτες, ωστόσο η Scarlett κουραζόταν πολύ γρήγορα, γεγονός που καθυστερούσε τη διαδικασία της κινηματογράφησης. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να την ντουμπλάρει κάποια άλλη.


#8 Angelina Jolie — Changeling

Η συγκεκριμένη ταινία αποδείχθηκε πολύ αγχωτική για την Angelina. Δέθηκε αρκετά με τον χαρακτήρα της, που είχε χάσει το γιο της, και ήθελε να γίνει και πάλι μητέρα (στη φάση αυτή, η Jolie είχε τέσσερα παιδιά). Η επιθυμία της εκπληρώθηκε δύο φορές, αφού αρκετούς μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Angelina γέννησε τα δίδυμά της.


#9 Reese Witherspoon — Vanity Fair

Η Reese Witherspoon ανακάλυψε ένα πολύ όμορφο τρόπο για να κρύψει την εγκυμοσύνη της, που δεν ήταν άλλος από τα πολυτελή ψηλόμεσα φορέματα σε σκούρα χρώματα. Επίσης, όταν χρειαζόταν, η Reese στεκόταν πίσω από διάφορα έπιπλα. Ολόκληρη η φιγούρα της δεν παρουσιάστηκε σχεδόν ποτέ στη διάρκεια της ταινίας, επομένως το κοινό δεν παρατήρησε ποτέ πως ήταν πέντε μηνών έγκυος.


#10 Courteney Cox — Friends

Η τελευταία σεζόν των Friends γυρίστηκε όταν η ηθοποιός ήταν 5 μηνών έγκυος. Παρά το γεγονός ότι φορούσε φαρδιά και χαλαρά ρούχα, η απόκρυψη της εγκυμοσύνης της δεν αποδείχθηκε πάντοτε δυνατή.


#11 Emily Blunt — The Girl on the Train και Into the Woods

Η Emily ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στην αρχή των γυρισμάτων της ταινίας The Girl on the Train κι αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό. Η ηθοποιός δήλωσε ότι η εγκυμοσύνη της, στην πραγματικότητα, τη βοήθησε να προσεγγίσει καλύτερα το συναισθηματικά ασταθές χαρακτήρα της, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους συναδέλφους της μήπως είχε μπει πολύ βαθιά στο ρόλο. Η Emily είχε ήδη εμπειρία, αφού ήταν πάλι έγκυος στα γυρίσματα της ταινίας Into the Woods. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι και στις δύο αυτές ταινίες, έπαιξε χαρακτήρες που ήθελαν απεγνωσμένα να αποκτήσουν παιδιά, αλλά δεν μπόρεσαν.

Πηγή