10 πρεμιέρες ξένων σειρών τον Φεβρουάριο που κανείς μας δεν πρέπει χάσει!

578
10 πρεμιέρες ξένων σειρών τον Φεβρουάριο που κανείς μας δεν πρέπει χάσει!

Eχοντας μπεί πλέον και ο Φλεβάρης, σιγά σιγά επιστρέφουν στην μικρή οθόνη οι αγαπημένες μας σειρές που έκαναν ένα μικρό διάλειμμα λόγω Χριστουγέννων.

Έτσι, επιτέλους θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφήθηκαν στο mid season finale. Όμως, πέρα από τις κλασσικές γνώριμες σειρές, πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα και κάποια καινούρια φρούτα που ίσως να αξίζουν την προσοχή μας.

Ας δούμε λοιπόν ποιές σειρές πρόκειται να κυκλοφορήσουν (ή κυκλοφόρησαν ήδη) μέσα στο Φεβρουάριο:

#1 Powerless – 2 Φεβρουαρίου του 2017

Είναι μια νέα σειρά που πραγματεύεται το προσωπικό μιας ασφαλιστικής εταιρείας, που δραστηριοποιείται στο να ασφαλίζει κτίρια που απειλούνται από ζημιές, οι οποίες είναι αποτέλεσμα των συγκρούσεων που γίνονται μεταξύ υπερηρώων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Vanessa Hudgens.

#2 Santa Clarita Diet – 3 Φεβρουαρίου του 2017

Η Sheila και ο Joel, ένα παντρεμένο ζευγάρι, δουλεύουν ως μεσίτες στην περιοχή Santa Clarita της Καλιφόρνια. Όταν η Sheila πεθαίνει, οι ζωές τους τείνουν να αλλάξουν δραστικά. Άλλη μια καινούρια σειρά του Netflix, με πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Drew Barrymore.

#3 24: Legacy – 5 Φεβρουαρίου του 2017

Ένας ήρωας του στρατού επιστρέφει επιτέλους στις Ηνωμένες Πολιτείες τη Αμερικής, αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν να τον καταδιώκουν. Μη έχοντας να στραφεί πουθενά για βοήθεια, απευθύνεται στo CTU προκειμένου να του σώσουν τη ζωή, ενώ παράλληλα πρέπει να σταματήσει μια τρομοκρατική επίθεση που πρόκειται να συμβεί σε αμερικανικό έδαφος.

#4 Legion – 8 Φεβρουαρίου του 2017

Το Legion βασίζεται σε ένα κόμικ της Marvel, το οποίο περιγράφει τη ζωή του David Haller, ενός προβληματικού νεαρού άνδρα που ίσως να είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός άνθρωπος.

#5 Reign – 10 Φεβρουαρίου του 2017

Η Μαρία που είναι πριγκίπισσα της Σκωτίας, έρχεται αντιμέτωπη με πολιτικές και σεξουαλικές ίντριγκες στον ύπουλο κόσμο του γαλλικού δικαστηρίου. Αυτή θα είναι η τέταρτη και τελευταία σεζόν για αυτή τη σειρά.

#6 The Walking Dead –  12 Φεβρουαρίου του 2017

Μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στην αρχή της 7ης σεζόν, ανυπομονούμε να δούμε τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια. Βέβαια, δεν είναι τυχαίο ότι είναι τόσο πετυχημένη σειρά, που ήδη έχει ανακοινωθεί ότι πρόκειται να υπάρξει 8η σεζόν.

#7 Girls –  12 Φεβρουαρίου του 2017

Η άκρως πετυχημένη κωμωδία του HBO, που έχει σαν δημιουργό και πρωταγωνίστρια την Lena Dunham, πρόκειται να διανύσει την 6η και τελευταία σεζόν της.

#8 Ηumans – 13 Φεβρουαρίου του 2017

Σε μια παράλληλη πραγματικότητα όπου το απαραίτητο gadget για κάθε πολυάσχολη οικογένεια είναι το Synth, ένας άκρως εξελιγμένος υπηρέτης ρομπότ μοιάζει τόσο πολύ στους ανθρώπους, που τείνει να μετατρέπεται σε αυτούς.

#9 Doubt – 15 Φεβρουαρίου του 2017

Μια άκρως πετυχημένη δικηγόρος, ενός εξίσου επώνυμου δικηγορικού γραφείου, ερωτεύεται έναν πελάτη για τον οποίο δεν είναι σίγουρη, αν είναι αθώος σχετικά με ένα πολύ σοβαρό αδίκημα.

#10 Big Little Lies – 19 Φεβρουαρίου του 2017

Η συγκεκριμένη σειρά μας περιγράφει την ιστορία τριών μητέρων, που οι φαινομενικά τέλειες ζωές τους σιγά σιγά καταρρέουν εξαιτίας ενός φόνου.

 

Πηγή