10 φαινομενικά αθώα πράγματα που κάνεις και σε δείχνουν απελπισμένη στα μάτια ενός άντρα!

585
10 φαινομενικά αθώα πράγματα που κάνεις και σε δείχνουν απελπισμένη στα μάτια ενός άντρα!

Καμία κοπέλα δεν θέλει να φαίνεται απελπισμένη μπροστά στους άλλους εν γνώσει της. Ειδικά όταν έχει να κάνει με την εύρεση νέου συντρόφου.

Η απελπισία είναι μη κολακευτική, ξενερώνει και κλείνει πόρτες. Μπορεί να πιστεύεις πως με το ότι να προσπαθείς σκληρά να γίνεις κάτι που δεν είσαι, θα καταφέρεις εν τέλει να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον απωθήσεις μακριά σου.

Αυτά είναι 10 φαινομενικά αθώα πράγματα που κάνεις και φωνάζουν την απελπισία σου:

1. Στέλνεις απανωτά μηνύματα

Δεν υπάρχει άλλη κατάσταση που να φωνάζει περισσότερο από αυτή: «Είμαι απελπισμένη και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα μία απάντησή σου». Ο άνθρωπος δεν σου απαντάει, όχι απαραίτητα επειδή θέλει να σε αποφύγει, αλλά ίσως επειδή ασχολείται με κάτι άλλο την στιγμή που του έστειλες μήνυμα. Μην στέλνεις λοιπόν το ένα μήνυμα μετά το άλλο και φαίνεσαι απεγνωσμένη. Έλεος!

2. Ενδιαφέρεσαι υπερβολικά πολύ

Και δεν το παραδέχεσαι κιόλας. Όχι ότι κάνεις οτιδήποτε μπορεί να του τραβήξει την προσοχή, ας πούμε. Εντάξει, δεν μπορώ να πω, ούτε να συμπεριφέρεσαι σαν να μη σε ενδιαφέρει καν, αλλά ούτε και να πας στο άλλο άκρο, ενδιαφερόμενη υπερβολικά πολύ. Βρες μία μέση λύση, που να μη δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε κανέναν από τους δύο.

3. Του κάνεις δώρα ή ξοδεύεις πολλά χρήματα γι’ αυτόν

Είναι πολύ όμορφο να θέλει να δείξει κανείς την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον άλλο, με το να του αγοράσει κάτι που θα τον ευχαριστήσει, όμως όταν πρόκειται για μία σχέση που είναι ακόμη στα σκαριά, η άσκοπη σπατάλη χρημάτων είναι επιπόλαιη, εκτός κι αν πρόκειται για τα γενέθλια του ή είναι Χριστούγεννα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώθεις πως είναι κάτι που κάνεις για τον καθένα που έχει σημασία για εσένα, θα δώσει την εντύπωση πως προσπαθείς να εξαγοράσεις την στοργή του.

4. Εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά του

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! Σοβαρά τώρα, μην τον κυνηγάς τον άνθρωπο, θα σε περάσει για ψυχοπαθή και δεν θα έχει και δίκιο. Από μία στιγμή και μετά, θα πάψει να πιστεύει ότι είναι σύμπτωση το γεγονός ότι πέφτεις συνέχεια πάνω του και θα καταλάβει ότι πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα. Το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να πέσεις στα μάτια του και να φανείς απελπισμένη κι ανώριμη μαζί.

5. Είσαι πάντα διαθέσιμη για εκείνον

Με το που σου στείλει μήνυμα να κάνετε κάτι μαζί, όχι απλά απαντάς αμέσως, αλλά του λες ότι είσαι διαθέσιμη όποια μέρα της εβδομάδας θέλει εκείνος. Λες και περιστρέφεται ολόκληρη η ζωή σου γύρω από εκείνον ξέρω γω. Συγκρατήσου, σε παρακαλώ, και ρώτησέ τον πρώτα, ποια μέρα προτείνει εκείνος να βγείτε, κάνε τη δύσκολη και πες ότι έχεις πλάνα για τη μέρα που σου είπε και πρότεινέ του εσύ μία άλλη. Να προσαρμοστεί εκείνος στο πρόγραμμά σου κι όχι εσύ.

6. Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί του

Μεγάλη παγίδα που σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα απελπισμένη. Μην κάνεις σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο. Για κάθε τι που έχεις στο μυαλό σου, αν είναι extreme κράτα το για τον εαυτό σου, αν όχι, τότε μοιράσου το μαζί του, δίχως να έχεις ιδιαίτερες προσδοκίες εκ των προτέρων για να μην πέσεις από τα σύννεφα με μία ενδεχομένως αρνητική απάντηση.

7. Κάνεις πικρόχολα σχόλια για άλλες γυναίκες της ζωής του

Εκτός κι αν έχεις αποκλειστικότητα (λίγο δύσκολο να το καταλάβεις από τα πρώτα ραντεβού), μην κάνεις κακόβουλα σχόλια για άλλες γυναίκες. Το τι κάνει όταν δεν είναι μαζί σου, δεν είναι δουλειά σου – τουλάχιστον όχι ακόμη.

8. Ανοίγεσαι υπερβολικά για τη ζωή σου από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Θες να ξέρει τα πάντα για σένα, χωρίς να σκεφτείς πρώτα, αν ενδιαφέρεται να τα μάθει όλα αυτά. Μην προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του με αυτό τον τρόπο. Πέφτεις στα μάτια του και μόνο καλό δεν κάνεις στην εξέλιξη των πραγμάτων.

9. Κάνεις στην άκρη ακόμη και τις φίλες σου για να τον δεις

Κακό. Πολύ κακό. Μπορεί να φαίνεται πεζό, αλλά πραγματικά οι γκόμενοι έρχονται και φεύγουν, ενώ οι φίλες μας μένουν δίπλα μας ό,τι κι αν γίνει. Μην τις κάνεις πέρα, ειδικά για μία σχέση της οποίας την έκβαση δεν ξέρεις ακόμη. Συνδύασε εξίσου και τα δύο. Βλέπε εκείνον και μοιράσου ταυτόχρονα χρόνο με τις φίλες σου γιατί το αξίζουν.

10. Σου αρέσει, μόνο ό,τι αρέσει και σε εκείνον

Σου λέει ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο και λες ότι κι εσύ το λατρεύεις. Νννναι. Σου λέει ότι λατρεύει το camping και λες ότι το κάνεις τακτικά. Γενικότερα, προσποιείσαι ότι σου αρέσει, ό,τι ακριβώς αρέσει και σε εκείνον. WTF; Υπογράφεις την καταστροφή σου. Αν αυτή η σχέση πάει παραπέρα κι αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο, εκείνος θα συνειδητοποιήσει ότι πολλά από τα πράγματα που του είχες πει ότι σου αρέσουν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τότε, όχι απλά θα ξενερώσει αλλά θα σε θεωρήσει απίστευτα απελπισμένη για το γεγονός ότι το μόνο που επεδίωκες ήταν να τον κάνεις να εντυπωσιαστεί.

 

Πηγή