Ποια χρώματα ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας;

522
Sex and the city

Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρείς σε ένα ρούχο και ίσως κι ο λόγος που τελικά το φοράς ή το αγοράζεις. Από σήμερα όμως έχεις ακόμα ένα λόγο να είσαι επιλεκτική με τα χρώματα των ρούχων που φοράς αφού υπάρχουν κάποια που αναδεικνύουν κι αναδεικνύονται καλύτερα με συγκεκριμένες αποχρώσεις του δέρματος.
Θέλεις να μάθεις ποιο σε κολακεύει καλύτερα ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου;
Συνέχισε να διαβάζεις:

Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη, σχεδόν λευκή, επιδερμίδα
Αν έχεις δέρμα και μαλλιά σε τόνους που θυμίζουν την Emma Stone, τότε οι αποχρώσεις του μπλε (από ανοιχτό θαλασσί μέχρι σκούρο navy) είναι ό,τι πρέπει για σένα.


Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα  

Εσύ που κινείσαι στους λευκοροζουλί τόνους της Rachel McAdams, μπορείς να δοκιμάσεις το πορτοκαλί ή το κόκκινο, δύο χρώματα που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου.



Αν έχεις σταρένια επιδερμίδα
1. Πράσινο, πράσινο και πάλι πράσινο. Σε κάθε απόχρωση, από κυπαρισσί μέχρι λαχανί και για κάθε περίσταση, από τη δουλειά μέχρι τη βόλτα ή τη σχολή, το πράσινο αξίζει να γίνει το χρώμα κατατεθέν σου.
2. Σε περίπτωση που δεν είσαι του πράσινου, το γκρι (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι ακόμα ένα χρώμα που θα κάνει το τέλειο match με την απόχρωση του δέρματος σου.


Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Για εσένα που είσαι μια Beyonce ανάμεσά μας, προτείνουμε να κινηθείς στις αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ. Κάνουν την τέλεια αντίθεση με το δέρμα σου και φτιάχνουν ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο.

 

Πηγή: cosmopolitan