Στο Εθνικό θέατρο με €5 τις πρώτες Τετάρτες

4
Στο Εθνικό θέατρο με €5 τις πρώτες Τετάρτες

Τo Eθνικό Θέατρο, σε συνέχεια της επιτυχημένης εβδομάδας προαγοράς εισιτηρίων με 10€ για όλες τις φετινές παραστάσεις, ανακοινώνει τις νέες του τιμές και προνομιακές προσφορές, με πιο ιντριγκαδόρικη από όλες την εξής: Γενική είσοδος 5€ για την πρώτη Τετάρτη όλων των έργων.

 

Τί σημαίνει αυτό; Πάρτε από τώρα τηλέφωνο στα ταμεία του Εθνικού θεάτρου, ρωτήστε πότε είναι η πρώτη Τετάρτη κάθε παράστασης που θέλετε να δείτε -είτε πρόκειται για εκείνες που ξεκινούν αυτόν το μήνα είτε για εκείνες που κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2017- και κλείστε κατευθείαν τα εισιτήρια σας με 5€ (μέσω πιστωτικής κάρτας ή/και από τα ταμεία ).

 

Η νέα τιμολογιακή πολιτική του Εθνικού θεάτρου αφορά, επίσης, τις ακόλουθες προσφορές:

 

Ισχύει και Σαββατοκύριακο το εισιτήριο των 10€ για νέους (έως 28 ετών ), φοιτητές, πολύτεκνους και άνω των 65 ετών. Είσοδος 5€ ισχύει για τους κατόχους κάρτας ανέργων ΟΑΕΔ. Γενική είσοδος 13€ ισχύει για Τετάρτη και Πέμπτη. Στην Παιδική Σκηνή, το εισιτήριο για δυο παιδιά είναι 6€ (έκαστο ) και από τρία παιδιά και άνω 5€ (έκαστο ). Είσοδος 15€ ισχύει στην Κεντρική Σκηνή και τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος». Υπάρχει, τέλος, για πρώτη φορά, η δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά το ρεπερτόριο για το 2016-2017 στο http://www.n-t.gr/

Διαβάστε περισσότερα:Το Εθνικό Θέατρο σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε όλες τις φετινές παραστάσεις με 10 ευρώ

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here